Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

vorid
«Καυτό» ραντεβού είχαν εχθές οι φον Αντωνάκης και Μάκης Βορίδης, το πρώτο μετά τον ανασχηματισμό, κατά τον οποίο ψυχράνθηκαν οι σχέσεις τους λόγω της μη υπουργοποίησης του Μάκη. Ιδού ο λόγος, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη εκ των έσω της πιάτσας Συγγρού ιστοσελίδα:
«Συνάντηση αρκετής ώρας είχαν χθες το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Η κουβέντα των δύο ανδρών διήρκησε αρκετή ώρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχαν αρκετά (και σημαντικά) να πουν… Πέραν τούτου, ο Βορίδης, αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της “επιχείρησης”  που καταστρώνει η κυβέρνηση κατά της “Χρυσής Αυγής”.
Λάθος άνθρωπο διάλεξε ο φον, αν πιστέψουμε τον Γ. Καρατζαφέρη, που χθες από την ΔΕΘ μίλησε για «μαύρες γάτες» που έφυγαν από το κόμμα του, εννοώντας –καθώς λένε οι… κακές γλώσσες- κυρίως τον Μάκη Βορίδη. Κι εδώ που τα λέμε, αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή, απ’ όπου πέρασε μέχρι τώρα ο πολύς κύριος Μάκης (ΕΠΕΝ, ΛΑΟΣ και τώρα ΝΔ) άφησε πίσω του… συντρίμμια. Σε κάθε περίπτωση, όποιους και να χρησιμοποιήσει για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής ο φον Αντωνάκης, ας γνωρίζει ότι «δε λένε τίποτα στους επίδοξους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», όπως προσφάτως απεφάνθη ο «πρύτανης των δημοσκόπων» Η. Νικολακόπουλος, μετά από έρευνά του!
(ΥΓ) 1: Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εκδοχή: ότι ο φον προωθεί ως διάδοχο τον δελφίνο Μάκη, για… σπάσιμο στον δελφίνο Δένδια, που θεωρεί -όπως λένε οι φήμες- ότι έχει… ξεσαλώσει.
(ΥΓ) 2: Μιας και αναφερθήκαμε στον Καρατζαφέρη, να θυμίσουμε μια αινιγματική δήλωσή του, όταν ο κύριος Μάκης είχε εγκαταλείψει το κόμμα του: «Ο Μάκης πέρασε τράνζιτ από το ΛΑΟΣ». Άραγε, τι εννοούσε ο… ποιητής;
image002-121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...