Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η Κανέλλη προτρέπει σε πολιτικές δολοφονίες, αλλά η ψευτοδημοκρατία κωφεύει!

Η Κανέλλη προτρέπει σε πολιτικές δολοφονίες, αλλά η ψευτοδημοκρατία κωφεύει!
Στα πλαίσια της τεράστιας εκστρατείας κράτους, δημοσιογραφικών λακέδων, κομμάτων και φυσικά των παρακρατικών αναρχικών και αριστεριστών η οποία έχει εξαπολυθεί από νωρίς σήμερα το πρωί και έφτασε μέχρι του πρωτοφανούς και πρωτόγνωρου σημείου να διενεργηθεί έρευνα της αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία πολιτικού σχηματισμού, η βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος Λιάνα Κανέλλη, προέβη από βήματος της Βουλής σε μια δήλωση η οποία προτρέπει σε δολοφονικές επιθέσεις εις βάρος Χρυσαυγιτών.
Η εκ των Βορείων Προαστίων της μεταπολιτευτικής μπουρζουαζίας ορμώμενη, κομμουνίστρια βουλευτής, αφού εξαπέλυσε επίθεση κατά εκείνων που «επιτρέπουν στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής και να λένε ότι θέλουν χωρίς να τους εμποδίζει κανένας», προχώρησε στην εκτόξευση απειλών απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, διακηρύσσοντας με περίσσιο σοβιετικό θράσος πως «από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι, φασίστας δε θα μείνει». Η πιστή συνεταίρος του αστικού καθεστώτος, βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος -που έβαλε τα μέλη του να προστατεύσουν τη Βουλή από τον εξοργισμένο Ελληνικό Λαό-, έκανε ευθέως λόγο για φίμωση με κάθε τρόπο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αν βεβαίως περνούσε από το χέρι της, θα προτιμούσε κάτω από το βήμα της Βουλής να ανέμεναν τους βουλευτές του Κινήματός μας, τα ΚΝΑΤ με κονσερβοκούτια.
Εκεί όμως όπου δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβητήσεων για το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των μπολσεβίκων (πέρα από «ανούσιες» δημοκρατικές σκοπιμότητες), είναι η δήλωσή της, η οποία έχει ως εξής: «από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι, φασίστας δε θα μείνει»! Όπως ήταν αναμενόμενο, στις εμπρηστικές δηλώσεις Κανέλλη, με προφανή προτροπή σε εγκληματικές πράξεις, δεν απάντησε κανένας ψευτοδημοκράτης. Και δεν απάντησε κανείς διότι αυτούς που παριστάνουν τους πολιτικούς αντιπάλους, δεν τους χωρίζει στην ουσία τίποτα, ενώ αντίθετα, τους ενώνουν πολλά, με κυριότερο την μάσα και την ασυδοσία.
Κι όλος αυτός ο εσμός των διεφθαρμένων ο οποίος κατέκλεψε τον Ελληνικό Λαό, ξεπούλησε την Πατρίδα και τους κόπους των Ελλήνων, έρχεται σήμερα να συνενωθεί, κατά της μοναδικής εις βάρος του απειλής: του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, «δημοκρατία» την οποία η Χρυσή Αυγή έχει βιώσει στο πετσί της επί δεκαετίες, «δημοκρατία» των βομβών σε Τοπικές μας Οργανώσεις, «δημοκρατία» εγκληματικών επιθέσεων σε στελέχη του Κινήματος, «δημοκρατία» της παρακρατικής τρομοκρατίας και της κρατικής ασυδοσίας.
Οι δηλώσεις Κανέλλη είναι ενδεικτικές του κλίματος που δημιουργούν οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας: επιχειρούν να ενσπείρουν το φόβο στην ελεύθερη βούληση του Ελληνικού Λαού. Κι ενώ η κυρία αυτή θα τρώει σε ακριβά εστιατόρια μαζί με τους κεφαλαιοκράτες φίλους της, κάποιος πιτσιρικάς ενδεχομένως να παλεύει για τη ζωή του, «από το Πέραμα μέχρι το Κερατσίνι», επειδή θα έχει διαπράξει το έγκλημα να φέρει στα ρούχα την Ελληνική Σημαία. Άλλωστε η κυρία Κανέλλη, έδωσε το σύνθημα.
Το να αναμένουμε ισονομία, ήτοι την αστυνομική έρευνα στον Περισσό και σε τοπικές οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Αττική, είναι αστείο. Και είναι αστείο διότι για να συνέβαινε τούτο θα έπρεπε να υπάρχει ένα Κράτος Δικαίου. Το μεταπολιτευτικό όμως Καθεστώς που εξουσιάζει το Λαό μας, είναι ξεκάθαρη αντεθνική, μαρξιστο-καπιταλιστική Χούντα!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kanellh-protrepei-se-politikes-dolofonies-alla-h-pseutodhmokratia-kwfeuei#.UjnrC8b8G0o#ixzz2fGizOxxN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...