Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΜΜΟΜΑΧΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1943 - 1949 - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ


Σήμερα εμείς οι Χρυσαυγίτες θα βρεθούμε στο Γράμμο και στο Βίτσι για να τιμήσουμε στις σεμνές τελετές των μνημοσύνων τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του ελληνικού στρατού και της χωροφυλακής.
Κανείς πολιτικάντης εκπρόσωπος της αστικής δεξιάς, αυτής της ευστόχως αποκαλουμένης από εμάς «Χαζοδεξιάς» δεν θα παρευρεθεί. Και αν παρευρεθεί θα είναι όπως πολύ γνωρίζετε, για να μαζέψει υποκριτικά ψήφους. Τους έμαθε ο ελληνικός λαός, τους έμαθαν οι πατριώτες, και τους γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη.

Πολλοί «χαζοδεξιοί» βουλευτές και πολιτικάντηδες, θα συμφωνήσουν με τους αριστερούς συναδέλφους τους ότι αυτές είναι γιορτές μίσους και ότι θα πρέπει επιτέλους να επέλθει λήθη στο παρελθόν.
Τους βροντοφωνάζουμε: Η λήθη είναι  ένα αριστερό τέχνασμα, είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Λαός που δεν γνωρίζει την πραγματική ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει μέχρι να μάθει από τα λάθη του. Λαός που δεν έχει μνήμη μπορεί να περάσει τα ίδια είτε από τους ίδιους εχθρούς και εννοώ τους κομμουνιστοσυμμορίτες, είτε από άλλους εχθρούς και εννοώ τους συμμορίτες του μνημονίου.
Κάποιοι, επί δεκαετίες κρατούσαν τους προσκυνητές του Γράμμου και του Βίτσι σε καταστολή, λέγοντάς τους, «μην μιλάτε για πολιτική, να σεβαστούμε το μνημόσυνο». Κάποιοι μας ζητούσαν να σιωπήσουμε. Δεν σιωπήσαμε, ούτε θα σιωπήσουμε.
Για μας, οι τελετές τιμής στο Γράμμο και το Βίτσι δεν περιορίζονται στο θρησκευτικό σκέλος, στις ομιλίες, στην εκδρομή.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες σηκώσαμε όλα αυτά τα χρόνια και θα σηκώσουμε μέχρι την τελική νίκη το σταυρό εκείνων των ηρώων, όταν οι «χαζοδεξιοί» στέκονταν προσοχή εμπρός στις επιταγές της Αριστεράς.

Η μνήμη εκείνων των νέων ανθρώπων που είχαν όνειρα, που είχαν ιδανικά, που αγαπούσαν την Ελλάδα, θα ησυχάσει και θα δικαιωθεί όταν η Ελλάδα γίνει ελεύθερη και υπερήφανη όπως την οραματίστηκαν εκείνοι, και για την οποία έδωσαν την ίδια τους τη ζωή.
Εμείς οι Χρυσαυγίτες τους δίνουμε την υπόσχεση ότι δεν θα τους ξεχάσουμε, δεν θα αφήσουμε η ηρωική προσφορά της ζωής τους να σκεπαστεί με τη σκόνη του χρόνου.
Τους ζητάμε να σταθούν δίπλα μας στον μεγάλο αγώνα που δίνουμε για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Και μαζί θα νικήσουμε!
Ζήτω η αιωνία Ελλάς!
Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΒΙΝΤΕΟ


''ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ  ''ΕΜΦΥΛΙΟΣ'' ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...