Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

2011072002343_119878431
Η είδηση που σας μεταφέρουμε –και για την οποία μας ενημέρωσε σχετικά αναγνώστης, τον οποίο και ευχαριστούμε- είναι βεβαίως ολίγον… μπαγιάτικη. Ενός μηνός. Δε φταίμε εμείς που σας τη μεταφέρουμε τώρα, διότι οι πρωταγωνιστές της την απέκρυψαν επιμελώς! Είχαν τους λόγους τους φαίνεται…
Πριν από ένα μήνα, λοιπόν, στις 31 Ιουλίου 2013, έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή συνάντηση εκπροσώπων του ΚΙΣΕ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος) με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, «ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ», όπως υποστηρίζουν οι εβραίοι σε δημοσίευμά τους με τίτλο «Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΣΕ», στην ιστοσελίδα τους. Θέμα της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν φυσικά το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, στο οποίο υπήρξε –όπως άλλωστε αναμενόταν- πλήρης συμφωνία.
Μετά την συνάντηση, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ένα δελτίο τύπου το οποίο μάλιστα έδωσε στους εβραίους. Μόνο που το συγκεκριμένο δελτίο τύπου δεν δημοσιεύθηκε σε κανένα ΜΜΕ –ούτε βεβαίως στην επίσημη ή στις ανεπίσημες ιστοσελίδες του συνονθυλεύματος! Σας παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου, όπως δημοσιεύεται μόνο στην ιστοσελίδα του ΚΙΣΕ:
“Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών της Θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με θρησκευτικές κοινότητες που δραστηριοποιούνται στη χώρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος.
Εκ μέρους της Θεματικής Θρησκευμάτων παρέστησαν ο υπεύθυνος της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα Γιάννης Αμανατίδης και ο συντονιστής της Θεματικής Μάκης Λυκόπουλος, ενώ το Συμβούλιο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Βενιαμίν Αλμπάλας και ο Γενικός Γραμματέας, Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΕΚΕ) Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού, Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, καθώς και η υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Εξωτερικών, Ρένα Δούρου.
Κατά τη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η  Ισραηλιτική κοινότητα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για την έξαρση των φαινομένων αντισημιτισμού που υποκινούνται και εκφράζονται κυρίως από τη Χρυσή Αυγή και κύκλους που πρόσκεινται σε αυτήν.
Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την πάγια θέση του κόμματος ενάντια στο ρατσισμό και τον αντισημιτισμό και διαβεβαίωσαν πως θα λάβουν όλες τις πρωτοβουλίες για την διατήρηση και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης  και για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ρατσιστικών φαινομένων. Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν με στόχο την αλληλοενημέρωση για τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος”.
(ΥΓ): Είναι προφανείς οι λόγοι της απόκρυψης της είδησης για τη συνάντηση από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Οι συριζαίοι θέλουν να αποκρύψουν από τον ελληνικό λαό ότι βρίσκονται σε επαφή με όλους τους ντόπιους και διεθνείς παράγοντες του κατεστημένου (κι όχι μόνο με το ΚΙΣΕ…) για να νομίζουν τα «κορόιδα» (όπως αυτοί θεωρούν τους ψηφοφόρους…) ότι είναι κόμμα… αντισυστημικό! Όσο όμως κι αν κρύβουν επιμελώς τις πομπές τους, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...