Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΧΑΘΗ Η ΠΑΤΡΙΣ» – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ

hqdefault
Κάθε δυνατό όριο ευπρέπειας έχουν ξεπεράσει οι διάφοροι –«ευπρεπείς» κατά τα άλλα- αρθρογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ, όταν γράφουν για την Χρυσή Αυγή. Είναι προφανές, ότι έχουν απολέσει την ψυχραιμία τους, λόγω της εκρηκτικής ανόδου του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Έτσι, βγάζουν τον άλλο τους εαυτό. Κλασσικό παράδειγμα ο περισπούδαστος καθηγητής Γιανναράς της «Καθημερινής», ο οποίος βρισκόμενος προφανώς σε παραλήρημα, αφενός βγάζει τους 426.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (που έχουν ήδη υπερδιπλασιαστεί)… ανώριμους και… ψυχικά διαταραγμένους και αφετέρου προτείνει να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών και βουλής (ως κόμμα), αλλά να έχει το δικαίωμα να υπάρχει ως… σύλλογος ή… σωματείο. Ιδού ένα μέρος από το παραλήρημα του κ. καθηγητού, υπό τον… κουλτουριάρικο τίτλο «Η πολιτική γενεαλογία της βαναυσότητας»:
«Δύο είναι μάλλον τα στοιχεία που κυρίως απωθούν ή φοβίζουν τον (ομαλού ψυχισμού) πολίτη στην περίπτωση της «Xρυσής Aυγής». H χιτλερική ιδεολογία και η μεθοδική, έμπρακτη βαναυσότητα. H νεωτερική «δημοκρατία» αρέσκεται να είναι μεγαλόψυχη: Οι λαοί που τη γέννησαν ξέρουν, από πείρα οδυνηρή, σε ποια τυραννία οδηγεί ο έλεγχος των φρονημάτων και κάθε κανόνας «ορθότητας» απόψεων, ιδεών, πεποιθήσεων. Γι’ αυτό στη νεωτερική «δημοκρατία» δεν απαγορεύονται ούτε και ιδεολογίες που παρήγαγαν, χρησιμοποίησαν ή δικαιολόγησαν φρικώδη εγκλήματα, εφιάλτες απανθρωπίας, βασανισμό εκατομμυρίων ανθρώπων – ο ναζισμός, ο φασισμός, η λενινιστική, σταλινική, μαοϊκή εκδοχή και πρακτική του μαρξισμού. Όσοι ασπάζονται αυτές τις ιδεολογίες της απανθρωπίας (και υπάρχει σε κάθε κοινωνία κάποιο ποσοστό ψυχικά προβληματικών ή ανώριμων ανθρώπων) έχουν το δικαίωμα να οργανώνονται και σε συλλόγους, σε σωματεία – όχι όμως σε κόμματα. Τους απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις πολιτικές ελευθερίες, που εξασφαλίζει η «δημοκρατία», ως μέσο για να την ανατρέψουν, να υπονομεύουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο (με «κοινωνικό συμβόλαιο» της πλειοψηφίας) πολίτευμα της χώρας. Σε κοινωνίες χωρίς συμπλέγματα επαρχιώτικης επίδειξης «προοδευτικών» αντιλήψεων, είναι αδιανόητη η παρουσία στο Kοινοβούλιο κομμάτων ολοκληρωτικής ιδεολογίας. Το πρόβλημα της ελλαδικής κοινωνίας σήμερα δεν είναι η X.A. – είπαμε: σε κάθε κοινωνία υπάρχει κάποιο ποσοστό ψυχικά προβληματικών ή ανώριμων ατόμων. Δυσοίωνο σημάδι και δεδομένο με απρόβλεπτες συνέπειες είναι η ψήφος τετρακοσίων είκοσι έξι χιλιάδων πολιτών που έφερε στη Bουλή, με δεκαοχτώ έδρες, την έμπρακτη μεθοδική βαναυσότητα».
(ΥΓ): «Καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς», όπως έλεγε ο Μπίσμαρκ. Τον έναν τον βρήκαμε, τώρα ψάχνουμε τους άλλους δύο. Ο ευρών αμειφθήσεται!                                                                 ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...