Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ: ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

P80_3
«Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού». - Κ. Μαρξ
«Η θρησκεία είναι ένα είδος πνευματικής βότκας, όπου οι σκλάβοι του κεφαλαίου πνίγουν την ανθρώπινη μοίρα τους. Το αξίωμα του Μαρξ είναι ο θεμέλιος λίθος της μαρξιστικής σκέψεως έναντι της θρησκείας. Ο μαρξισμός αντιμετωπίζει πάντοτε όλες τις σύγχρονες θρησκείες και εκκλησίες, ως αντιδραστικά όργανα, που χρησιμεύουν για την προάσπιση της εκμεταλλεύσεως και τη νάρκωση της εργατικής τάξεως. Έχουμε χρέος να καταπολεμάμε την θρησκεία. Αυτή είναι η βάση του υλισμού και του μαρξισμού».
Β. Λένιν
«Το κόμμα δεν μπορεί να είναι ουδέτερο έναντι της θρησκείας και διεξάγει αντιθρησκευτική προπαγάνδα εναντίον πάσης θρησκευτικής προλήψεως, διότι ακολουθεί την επιστήμη, ενώ η θρησκεία είναι αντίθετη προς την επιστήμη. Το κόμμα θα συνεχίσει αυτή την προπαγάνδα, διότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την υπονόμευση του αντιδραστικού κλήρου. Το ατύχημα είναι ότι δεν τον ξεκαθαρίσαμε ολοκληρωτικά».
Ι. Στάλιν
Τελευταίως, παρατηρείται το φαινόμενο μητροπολίτες (ευτυχώς ελαχιστότατοι και δακτυλοδεικτούμενοι…) να καταφέρονται κατά της Χρυσής Αυγής, με σωρεία ψευδών κατηγοριών, καίτοι η Χρυσή Αυγή υπερασπίζετε σθεναρώς την Ορθοδοξία. Οι ίδιοι μητροπολίτες, κάνουν το κορόιδο για τους αθέους μαρξιστάς του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ κ.λπ. (αλλά και για τους αθέους κοσμοπολίτες και μασόνους των αστικών κομμάτων). Μάλιστα, ερωτηθείς εις εξ’ αυτών, απήντησε πως προτιμά τους αθέους από τους χρυσαυγίτες!!!
Παριστάνουν δε, πως δεν γνωρίζουν ότι ο αντίχριστος μαρξισμός, όχι μόνον αρνείται θεωρητικώς την θρησκεία, αλλά και όπου έχει επικρατήσει την καταδιώκει απηνώς, με σκοπό την πλήρη εξαφάνισή της.
Για να γνωρίζει το ποίμνιο της Εκκλησίας ποιους προτιμούν οι ελαχιστότατοι (και δακτυλοδεικτούμενοι, επαναλαμβάνω, όχι τυχαίως…) αυτοί μητροπολίτες, θα παραθέσουμε τα επίσημα στοιχεία των διώξεων της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσσίας, από της εγκαθιδρύσεως του (σιωνιστικής εμπνεύσεως και εκτελέσεως) κομμουνιστικού καθεστώτος έως το 1940, περίοδο κατά την οποία έλαβαν χώρα οι χειρότεροι διωγμοί:
Το 1917, λοιπόν, υπήρχαν στην Ρωσσία 179 Επίσκοποι, 56.000 Ιερείς και 79.000 Ιεροί Ναοί. Και μέχρι το 1940: α) εξοντώθησαν 151 Επίσκοποι και 49.400 Ιερείς, και β) κατεστράφησαν ή εκλείσθησαν 74.800 Ναοί. Δηλαδή, το 75% των Επισκόπων και το 90% των Ιερέων έπεσαν θύματα των αιματηρών εκκαθαρίσεων, και το 95% των Ναών αφηρέθησαν από τους πιστούς.
Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ): Περισσότερες λεπτομέρειες για τους διωγμούς της Ορθοδοξίας στην ΕΣΣΔ στο βιβλίο μου «Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ», το οποίο εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί αυτές τις ημέρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...