Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ!

ottoman_tortures2

Έχουν ποτιστεί τόσο πολύ με το δηλητήριο του διεθνισμού και με άφθονο χρήμα ορισμένοι μαρξιστές κονδυλοφόροι που αδυνατούν να καταλάβουν ότι με αυτό τον τρόπο δημιουργούν τη δική τους Νέμεση.

Στην “Ελευθεροτυπία” λοιπόν μια τυχάρπαστη δημοσιογράφος που μάχεται νυχθημερόν για τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων, πλην Ελλήνων, (στο blog της οι αποδείξεις) αρθρογραφεί για την αδικία που νιώθουν οι ελληνόφωνοι που ασπάστηκαν το Ισλάμ και πόσο νηφάλια και ανεκτική θρησκεία είναι σε αντίθεση με την δογματική, φονταμενταλιστική του Χριστιανισμού. Υπό τον πομπώδη τίτλο “Έλληνες Μοσουλμάνοι υπό διωγμόν” η αρθρογράφος επιχειρεί να συγκινήσει με το…δράμα που βιώνουν οι ισλαμιστές από τους μη ανεκτικούς Έλληνες.
Μέσα στον οχετό συκοφαντιών και ανακριβειών παρατίθενται οι προσωπικές ιστορίες νεογενίτσαρων που “είδαν το φως το αληθινό” στη θρησκεία της “τζιχάντ”.
Για να προκαλέσει ακόμη περισσότερο ντόρο η μια εκ των ιστοριών αναφέρεται σε μια ελληνίδα που σήμερα φορά υπερήφανα την μαντίλα (χιτζάμπ) και μάλιστα μπροστά στους γονείς της και τους παππούδες που καταγόμενοι από τη Σμύρνη και φουσκωμένοι από…..
υπερεθνικιστικές απόψεις την…διώχνουν από το σπίτι. Στις συνεντεύξεις δε για δουλειά υφίσταται τον “ρατσισμό” καθώς την περιγελούν για τα πιστεύω της, εντούτοις δουλειά έχει!!!
Το κείμενο κλείνει με ακόμη μια ιστορία ενός Γιώργου που αν και θα θαμπώθηκε από το Ισλάμ/Κοράνι τελικά το απέρριψε καθώς η καταγωγή του από τη Χίο, σε συνδυασμό με το αίμα, το απέβαλλαν. Για να καταλήξει τελικώς στην άποψη ότι “όλες οι θρησκείες είναι άθλιες…Να βρούμε μια καινούρια”
Το ρεσιτάλ νεογενιτσαρισμού της εν λόγω δημοσιογράφου αποδεικνύει όμως περίτρανα κάτι που και η ίδια δεν μπορεί να κατανοήσει.. Η ψυχή και το αίμα είναι τόσο ισχυρά που καθίστανται ικανά ακόμη και με τιτάνια προπαγάνδα να εξοβελίσουν κάθε τι που αντίκεινται στο φυλετικό πρότυπο των Ελλήνων. Για αυτό και άλλωστε στο τέλος επιχειρείται να μαζοποιηθούν όλες οι θρησκείες και να δαιμονοποιηθούν.
Του Κορανίου το “φως” μπορούμε να το αντιληφθούμε στο παρακάτω “ανθολόγιο”:
Για τις Γυναίκες
stoning_854990746
222. Σὲ ρωτᾶνε γιὰ τὴν περίοδο τῶν γυναικῶν. Ἀπάντησε: Εἶναι βλαβερὴ μόλυνση…
3. Κι ἂν φοβᾶστε ν᾿ ἀδικήσετε τὶς ὀρφανὲς (σὲ περίπτωση γάμου) τὰ ὀρφανά, τότε νὰ παντρεύεστε ἄλλες δυὸ ἢ τρεῖς ἢ τέσσερις γυναῖκες τῆς ἐκλογῆς σας. Κι ἂν ὅμως φοβᾶστε ἀκόμη μήπως τὶς ἀδικήσετε τότε, νὰ παντρεύεστε μόνο μία, ἢ ὅποιες ἔχετε αἰχμάλωτες κι αὐτὸ γιὰ νὰ σᾶς προφυλάξει ἀπ᾿ τὸ νὰ φερθεῖτε ἄδικα.
11. Ὁ ΑΛΛΑΧ σᾶς διατάζει ὅσον ἀφορᾶ (στὴ μοιρασιὰ τῆς κληρονομιᾶς) στὰ παιδιά σας. Γιὰ τὸ ἀρσενικὸ ἕνα μερίδιο ἴσο μὲ τὸ μερίδιο δυὸ θηλυκῶν… Αὐτὰ εἶναι νόμιμα μερίδια ποὺ καθορίστηκαν ἀπ᾿ τὸν ΑΛΛΑΧ! Γιατὶ ὁ ΑΛΛΑΧ εἶναι Παντογνώστης, Πάνσοφος.
15. Καὶ ὅσες ἀπὸ τὶς γυναῖκες σας εἶναι ἔνοχες μοιχείας τότε καλέστε τέσσερις μάρτυρες ἀπὸ σᾶς. Ἂν αὐτοὶ μαρτυρήσουν, τότε περιορίστε τες στὰ σπίτια, ὥσπου ὁ θάνατος νὰ τὶς διεκδικήσει, ἐκτὸς ἂν ὁ ΑΛΛΑΧ διατάξει γι᾿ αὐτὲς κάποιο ἄλλο μέσο σωτηρίας.
Η “ειρήνη”
denmarkG_468x375
Κι αν αυτοί [οι άπιστοι] σπάσουν τον όρκο-τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία-σας [δηλ. το μουσουλμανισμό], τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων
Κοράνι, 8:12 «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”»
Κοράνι, 8:39 «Ώστε δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»
Κοράνι 8:65 «Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σας θα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.»
Κοράνι, 2:190–193 «Και δώστε μάχη για τον Αλλάχ μ’ εκείνους που μάχονται εναντίον-σας, και μην ξεπεράσετε τα όρια, ασφαλώς ο Αλλάχ δεν αγαπάει εκείνους που ξεπερνούν τα όρια. Και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και διώξτε-τους από κει που σας έδιωξαν, [γιατίο διωγμός είναι χειρότερος από το φόνο. [...] Και δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»
Ε, μετά από όλα τα παραπάνω πώς να μην γίνει κάποιος Ισλαμιστής, πόσο μάλλον όταν είναι γυναίκα.                                                                                                                ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...