Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η αυτοκτονία ενός πολιτεύματος ή ενός λαού;

Τελικά ο διαγωνισμός για το ποιος θα γράψει τον καλύτερο αντιρατσιστικό νόμο συνεχίζεται… 
Σε τελευταίες δηλώσεις του, ο υπέρμαχος των μνημονιακών πολιτικών Ε. Βενιζέλος, δήλωσε ότι η μη ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, είναι πράξη αυτοκτονίας για την δημοκρατία, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά, ότι το μοναδικό πρόβλημα στη χώρα, για το «συνταγματικό τόξο» είναι η Χρυσή Αυγή. Φυσικά από τον λόγο του κ. Βενιζέλου, δεν έλειψε η λασπολογία κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.  

Άξια αναφοράς, είναι και η συνάντηση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με τον γνωστό για τις ανθελληνικές του απόψεις, δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Σύσσωμοι, λοιπόν, όλοι οι πολιτικοί χρωματισμοί εναντίον της Χρυσής Αυγής, εναντίον των Ελλήνων. Μείζον πρόβλημα είναι η αυτοκτονία της δημοκρατίας- με τη μη ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου- και όχι οι καθημερινές αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας.
Σημαντικό για όλους αυτούς είναι να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και όχι ότι χιλιάδες Έλληνες τρέφονται καθημερινά από τα συσσίτια (στην καλύτερη των περιπτώσεων) και από τα σκουπίδια.
Τους ενδιαφέρουν οι δυσβάσταχτοι, αντιλαϊκοί νόμοι. Νόμοι για τους πολύτεκνους, νόμοι για την πρώτη κατοικία, νόμοι οι οποίοι πλήττουν τον μέσο Έλληνα πολίτη, τον ελληνικό λαό.
Επειδή ακριβώς η Χρυσή Αυγή προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα και προορίζεται για να υπηρετήσει το λαό, δε θα μπορούσε να μείνει στο απυρόβλητο και να μην ποινικοποιηθεί όπως καθετί ελληνικό και καθετί λαϊκό.
Όμως, δυστυχώς γι’ αυτούς τα «Παιδιά με τις μαύρες μπλούζες» έχουν μάθει να φυλάνε Θερμοπύλες και ο καιρός τους ήρθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...