Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟΣ… ΣΩΤΗΡΑΣ, ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ: Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΩΝ OLYMPIC GAMES 2004!

apokalyptoume-olo-to-paraskinio-pos-i-gianna-aggelopoulou-pige-syriza-1-315x236
Το γύρο του κόσμου (όπου υπάρχουν Έλληνες) κάνει η μαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (και δε συμμαζεύεται…), η γνωστή «Lady G.» (το οποίο G διαβάζεται και ως… τζιζ) των αλήστου μνήμης Olympic Games του 2004, παρουσιάζοντας το βιβλίο της υπό τον… σπαραξικάρδιο τίτλο «My Greek drama», στο οποίο αποποιείται των τεραστίων ευθυνών της για το σημερινό οικονομικό δράμα της χώρας και του λαού.
Αυτές τις ημέρες, η μεγαλοκυρία ευρέθη στο Τορόντο του Καναδά, όπου εμφανίστηκε ως νέα… σωτήρας της Ελλάδος, δηλώνοντας πως «η Ελλάδα ψάχνει νέα ηγεσία και νέους ανθρώπους στα πράγματα». Μάλιστα, στην προσπάθειά της να παραστήσει τη θηλυκή έκδοση του… Ανδρέα Παπανδρέου, είπε στους ακροατές της: «Θα με λέτε Γιάννα. Τέρμα τα ”κυρία Δασκαλάκη” και ”κυρία Αγγελοπούλου”. Είμαι η Γιάννα. Έτσι με ξέρουν στην Ελλάδα, έτσι θα με λέτε κι εσείς».
Αναφερόμενη δε στην πρόσκληση που έλαβε από την κυβέρνηση Σημίτη για να αναλάβει την προεδρία του Αθήνα 2004, αποκάλυψε πως: «Μου είπαν σώσε μας».
Από σένα μαντάμ Γιάννα, ποιος άραγε θα μας σώσει;
(ΥΓ) 1: Φήμες, ανεπιβεβαίωτες μεν κυκλοφορούσες δε, επιμένουν πως η μεγαλοκυρία Γιάννα προαλείφεται για… πρόεδρος της δημοκρατίας (η θητεία του Παπούλια ολοκληρώνεται το 2015), με πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ (στον οποίο ανήκει και ο αβροδίαιτος υιός της), με την οποία αναμένει πως θα συμπαραταχθούν και τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου.
(ΥΓ) 2: Λέγεται, επίσης, πως η μαντάμ Γιάννα προετοίμασε την επίσκεψη του mister Tsipra στην Αμέρικα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...