Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κατ' επάγγελμα συκοφάντες οι ρουφιάνοι της «ενημέρωσης»


Κατ' επάγγελμα συκοφάντες οι ρουφιάνοι της «ενημέρωσης»

Η λαϊκή ρήση «κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή», ίσως να ίσχυε μέχρι πριν μερικές δεκαετίες. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες όμως και δη στην τελευταία τριετία της «δημοκρατίας» των μνημονίων, υπάρχει ένα καλοπληρωμένο από το τυραννικό Καθεστώς επάγγελμα, το οποίο υπηρετούν σαν πιστά σκυλιά οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι δούλοι του χρήματος. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το οποίο κάνει αυτό το επάγγελμα να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός πως για να κάνεις καριέρα επιβάλλεται να είσαι πιστός πραίτορας του Καθεστώτος, πειστικός ψεύτης, ασύστολα συκοφάντης και φυσικά να μη διαθέτεις ίχνος εκείνου του στοιχείου το οποίο ο Λαός μας ονομάζει «τσίπα».
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είχε ανακοινώσει για σήμερα το πρωί, 2 Μαΐου 2013, διανομή τροφίμων με αφορμή την Λαμπρή, επί της Πλατείας Συντάγματος. Απέναντι σε εκείνους οι οποίοι έχουν διακηρύξει πως θα επιστρέψουν τα χρήματα του Λαού στον Ελληνικό Λαό, μέσα από τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, το Καθεστώς του ανθελληνισμού με πρωτεργάτη τον ευεργετηθέντα από τον εβραίο κερδοσκόπο Σόρος, τον εκλεγμένο δήμαρχο από τις ψήφους των λαθρομεταναστών κατόπιν ενός νόμου ο οποίος πλέον δεν υφίσταται, τον μισέλληνα και λαθρολάγνο Καμίνη, προέταξε τις διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτραπεί η διανομή τροφίμων στο σκληρά δοκιμαζόμενο Λαό μας. Οι εικόνες από την παρανομία ενός φύσει και θέσει ανθελληνικού Καθεστώτος, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας του μίσους το οποίο τρέφουν προς τον Ελληνικό Λαό, εκείνοι οι οποίοι εξουσιάζουν. Χειρότεροι όμως από εκείνους οι οποίοι εξουσιάζουν, είναι εκείνοι οι οποίοι παραπληροφορούν, συκοφαντούν και καλύπτουν με κάθε τρόπο το Καθεστώς της ανομίας και της διαφθοράς. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ανήκει σε εκείνα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία όχι μόνο στήριξαν φανατικά την επιλογή του Μνημονίου αλλά και κατασυκοφαντούσαν το Λαό μας, υποστηρίζοντας τη γνωστή φράση του προδότη Τζέφρυ Παπανδρέου, ο οποίος είχε δηλώσει το κατάπτυστο «διοικώ έναν λαό διεφθαρμένων».
 
Σήμερα το πρωί, με αφορμή τα επεισόδια για τα οποία υπεύθυνος είναι ο ανθέλληνας λαθροδήμαρχος Αθηναίων και η αστυνομία, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ βάλθηκε να πείσει τα αφεντικά της οτι τηρεί απαρέγκλιτα τη γραμμή του Καθεστώτος, όπως αυτή διατάσσεται από το Μέγαρο Μαξίμου και τα εξωθεσμικά παράκεντρα εξουσίας. Η «δημοσιογράφος» Πόπη Τσαπανίδου, έκανε το παν για να πείσει τη κοινή γνώμη πως η Χρυσή Αυγή επιτέθηκε σε ένα κοριτσάκι και στο λαθροδήμαρχο, πως βουλευτής της επιχείρησε να τραβήξει όπλο και τέλος, πως η Χρυσή Αυγή σχετίζεται με μια δίκη στη Γερμανία, η οποία αφορά τις δολοφονίες μεταναστών από νεοναζί. Δεν έκανε δηλαδή τίποτε άλλο παρά εκείνο για το οποίο πληρώνεται αδρά: να ψεύδεται ασύστολα και ανερυθρίαστα ένα Κίνημα το οποίο εμπιστεύονται πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες.
Θα μπορούσε να έχει αντίκρισμα η προπαγάνδα της, αν δεν υπήρχε η εικόνα για να αποδείξει στον Ελληνικό Λαό πως η κυρία αυτή, όπως και πλήθος συναδέλφων της, έχουν αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζει οτι οι εποχές στις οποίες οι ρουφιάνοι του Καθεστώτος αποπροσανατόλιζαν, στοχοποιούσαν αθώους και διαστρέβλωναν ανενόχλητοι την πραγματικότητα, ανήκουν στο παρελθόν. Αφού εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, σε σημείο να γελά μαζί της το πανελλήνιο, ύστερα από τις υστερικές κραυγές για δήθεν όπλο βουλευτή, οπότε και ερωτήθηκε από το συναγωνιστή Κασιδιάρη «που βλέπετε όπλο κυρία μου;», χωρίς να δύναται να απαντήσει, επιδίωξε να συνδέσει το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με τους νεοναζί της Γερμανίας, με αφορμή μια δίκη για δολοφονίες μεταναστών. Σκοπός της, να συντηρήσει το μύθο του νεοναζισμού, για να αποπροσανατολίσει το Λαό από τις σημερινές μισελληνικές μεθοδεύσεις του Καμίνη. Όμως η αλήθεια είναι μία: η Χρυσή Αυγή στο δρόμο μαζί με το Λαό μας και ο Καμίνης με τους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους του Καθεστώτος και τα ΜΑΤ!
 
Τα όσα διαδραματίστηκαν στη Πλατεία Συντάγματος έδειξε και η τηλεόραση του Alpha, κατά τον τρόπο βέβαια που βολεύει το Καθεστώς. Σε ένα ρεπορτάζ λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, θέλησαν να πείσουν πως Χρυσαυγίτες συγκρούστηκαν αναίτια με τις αστυνομικές δυνάμεις και επιτέθηκαν στο λαθροδήμαρχο. Οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, έκαναν λόγο για «τήρηση του νόμου» και για «νίκη της δημοκρατίας». Η Χρυσή Αυγή απαντά: σήμερα μοιράσαμε στο Λαό μας τρόφιμα για τη Λαμπρή και το Καθεστώς της ψευτοδημοκρατίας και του ανθελληνισμού μοίρασε χημικά! Σε κάθε περίπτωση, οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες θα υπερασπιστούν με κάθε τίμημα το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να επιβιώσει στις σημερινές «δημοκρατικές» συνθήκες της φτώχειας, της ανεργίας και των αυτοκτονιών. Το έπραξαν σήμερα και θα το πράττουν πάντοτε, ενάντια σε κάθε λαθροδήμαρχο, σε κάθε πληρωμένο κονδυλοφόρο, σε κάθε αργυρώνητο δημοσιογραφίσκο, οι οποίοι ρουφούν το αίμα του Λαού μας και γελούν χαιρέκακα με τον αργό και βασανιστικό θάνατό του.
Η σημερινή επίθεση των ΜΑΤ κατά της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, δεν είναι επίθεση μόνο κατά του Κινήματος αλλά κατά του Ελληνικού Λαού! Το Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει, επιτέθηκε στο Λαό μας δια του λαθροδήμαρχου, αποδεικνύοντας πως το μίσος του ενάντια στο Έθνος και στους Έλληνες φτάνει μέχρι του σημείου να τους αφήνει να πεθαίνουν από την πείνα. Το Καθεστώς βρίσκεται σε πρωτοφανή πανικό. Την τιμωρία για τις τελευταίες τους παρανομίες και τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού, οι υπεύθυνοι θα την υποστούν σύντομα, από ένα Εθνικό- Λαϊκό Κράτος, ένα Κράτος δικαιοσύνης, Κράτος Ελεύθερο κι Ελληνικό. Μέχρι να οικοδομηθεί αυτό το Κράτος η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για το Λαό και την Πατρίδα χωρίς ανακωχή, μέχρι την Τελική Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...