Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο


Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο
Σενάριο της πλέον νοσηρής επιστημονικής φαντασίας, θυμίζουν τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο και στην πατρίδα μας. Καθίσταται πλέον φανερό, ότι τα δυο Ελληνικά κράτη πιασμένα στην μέγγενη του διεθνούς σιωνισμού, πρέπει να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για τη διάσωση του Ελληνικού Έθνους και ίσως ακόμη και για την βιολογική ύπαρξη των Ελλήνων. Βλέπουμε λοιπόν μια συνδυασμένη επίθεση των παγκόσμιων εξουσιαστών και των ντόπιων υποτακτικών τους σε όλα τα μέτωπα  με κύριο στόχο τα ενεργειακά αποθέματα.

Φυσικά όμως και δεν παραβλέπουν τον φυσικό τους εχθρό, που σαν αγκάθι μπήκε στα πλευρά τους και δεν είναι άλλος από την Χρυσή Αυγή και η ραγδαία της άνοδος. Έτσι λοιπόν όλο το φαύλο και ένοχο πολιτικό, πολιτιστικό, δημοσιογραφικό κατεστημένο των Αθηνών, προσπαθεί με στημένες δημοσκοπήσεις, καταφανέστατα ψέματα, να φρενάρουν την άνοδο του εθνικιστικού κινήματος επειδή αυτό θα σημάνει το τέλος της κυριαρχίας τους. Ένα σημάδι του πανικού τους, η αναφορά που έκανε ο γελωτοποιός της Λάτση και του ευρύτερου κεφαλαίου Λαζόπουλος, που είπε από την πάλε ποτέ κραταιά εκπομπή του ότι ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κατευθύνεται προς την νουδούλα.

Πόσο λίγο γνωρίζουν την Χρυσή Αυγή.  Ας μην κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια» γιατί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει  Εθνικισμός και ούτε  πρόκειται ποτέ να καταλάβουν οι οπαδοί του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι τον ηρωισμό που εκπέμπει και βασίζεται η Εθνικιστική θεωρία. Δεν γνωρίζουν ότι η πίστη στη φυλή και το αίμα συνδέει τους Έλληνες Εθνικιστές από τα βάθη των αιώνων με τους προγόνους που πολέμησαν και έπεσαν για την πατρίδα. Γιατί οι ήρωες είναι το απόσταγμα των αρετών της φυλής και όσο η φυλή διατηρεί την καθαρότητά της θα παράγει νέους ήρωες και έτσι θα υπάρχει η εντύπωση ότι οι ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ, θυμίζοντας την φράση του Ι. Μεταξά που έλεγε «ότι οι ήρωες δεν θνήσκουν αλλά πίπτουν. Η δε γη πίνουσα το αίμα των τους αναγεννά.» Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή και για αυτό δεν μπορείτε να την πολεμήσετε. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kupros-aigaio-metwpo-eniaio#.UUydbxwvmPM#ixzz2OIEqfGPg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...