Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ, ΕΠΕΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ…


9762780344
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιθάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος που αφορούσε την «Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου «Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης», με εισηγητή τον δήμαρχο.
Κατά την εισήγηση ενός δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης (που… εξ’ όψεως μας φαίνεται συριζαίος), έγινε σφοδρή αντιπαράθεσή του με τον δήμαρχο και κουβέντα στην κουβέντα ο τελευταίος πήγε προς το μέρος του και του έριξε ένα ηχηρό χαστούκι, το οποίο καταγράφηκε και από τις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν παρούσες. Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση των υπολοίπων συμβούλων και κάπου εκεί έληξε άδοξα το δημοτικό συμβούλιο.
Μέχρι στιγμής δεν ακούσαμε να ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη κατά του δημάρχου από τον εισαγγελέα για «επικίνδυνη σωματική βλάβη», ούτε να αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου. Λέτε αυτά να μην συνέβησαν επειδή δεν υπήρχε εκεί ο κατάλληλος άνθρωπος να τηλεφωνήσει στην εισαγγελέα και να της πει «Έλα Ελένη, έχουμε θέμα…»;                                                         πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...