Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Σαμαράς-Παπανδρέου: Πολιτική με συνεργάτη τον Σόρος


Η Κυβέρνηση έχει προφανώς και σκοπίμως μπερδέψει την πολιτική ζωή της χώρας, την ύπαρξη της Ελλάδος και τους θεσμικούς παράγοντές της με παράγοντες εξωθεσμικούς.
Με Ερώτηση της Χρυσής Αυγής στις 1-3-2013  υποστηρίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση ασκεί διπλωματία με εξωθεσμικούς παράγοντες, πρώην πρέσβεις και πρώην Πρωθυπουργούς και αναφερόμαστε στον Γιώργο Παπανδρέου.
Η ερώτ
Η κυβέρνηση όμως είναι αποφασισμένη να κάνει πολιτική με αξωθεσμικούς παράγοντες και μάλιστα απροκάλυπτα.

 Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την προσφορά του Open Society Foundations του Τζόρτζ Σόρος για παροχή πετρελαίου 50-90 τόνων σε σχολεία της πόλης.
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου θεσσαλονίκης Χασδάι Καπόν ανέφερε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» σχετικά με τις φιλοσκοπιανές διαθέσεις του επενδυτή και χορηγού Τζορτζ Σόρος ότι «το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δέχθηκε την προσφορά δεν σημαίνει ότι θα αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία» και υποστηρίζει ότι «η κίνηση της οργάνωσης του μεγαλοεπενδυτή εξετάστηκε από την ανθρωπιστική πλευρά της».
Η κίνηση του Σόρος είναι μεστή σημειολογίας. Η επιλογή της Θεσσαλονίκης για την "δωρεά" είναι μια επίδειξη από τον Σόρος ότι το χρήμα μπορεί να αγοράσει τα πάντα, ακόμη και την αποδοχή από το Δήμο Θεσσαλονίκης που σε άλλες περιπτώσεις
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να απορρίψει την πρόταση Σόρος. Είναι τώρα στο χέρια των Θεσσαλονικέων να μην δεχθούν το προϊόν της δωρεάς και

Η ελληνική κυβέρνηση θα σχολιάσει την κίνηση Σόρος ή θα αποκαλέσει και πάλι τον Σόρος "ιδιώτη";


 ΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗ συναγωνιστή ΗΛ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ
ΘΕΜΑ: «”Ανθρωπιστική“ δωρεά του φιλοσκοπιανού επενδυτή Τζορτζ Σόρος προς το Δήμο Θεσσαλονίκης» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...