Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«PERSONA NON GRATA» Ο Χ. ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ


XPAPPAS

Ένας ακόμα τίτλος τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής προστέθηκε χθες! Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τα αλβανικά ΜΜΕ, ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Εντμόντ Παναρίτι, κήρυξε «persona non grata» τον Ηπειρώτη βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, εξαιτίας μιας πύρινης συνέντευξης που έδωσε σε αλβανικό κανάλι.
Η ανακήρυξη του Χ. Παππά σε «persona non grata», που συνεπάγεται απαγόρευση της εισόδου του σε αλβανικό έδαφος, έγινε μετά από λυσσασμένες παρεμβάσεις του ανθελληνικού τουρκαλβανικού κόμματος των Τσάμηδων (PDIU) και η Νεολαία του, καθώς και η «Λέσχη των Νέων Πατριωτών» (πρόκειται για παρακρατική οργάνωση, που φιλοδοξεί να λειτουργήσει στα πρότυπα των «Γκρίζων Λύκων» της Τουρκίας). Ιδού και οι μανιασμένες ανακοινώσεις των κατσαπλιάδικων συμμοριών:
«Οι χθεσινές δηλώσεις ενός βουλευτή της ελληνικής βουλής, πως η Ελλάδα θα πρέπει να παρέμβει με στρατό στην Αλβανία πρέπει να θέσουν σε κίνηση όλες τις αλβανικές αρχές σχετικά με τα επικίνδυνα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. Οι δηλώσεις του Χρήστου Παππά, το κόμμα του οποίου εκπροσωπεί το 7 τοις εκατό του ελληνικού εκλογικού σώματος και σύμφωνα με δημοσκοπήσεις τα ποσοστά αυτά τείνουν να αυξηθούν, είναι ένα κακό σημάδι για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Εμείς δεν φοβόμαστε. Ο δειλός Παππάς μόλις πριν από δύο μήνες επέστρεψε από την μέση του δρόμου, όταν είδε το μπλόκο που είχαν στήσει στην Κλεισούρα οι Νέοι Πατριώτες».
«Ο Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας έχει πατριωτικό και συνταγματικό καθήκον την προστασία της αξιοπρέπειας του έθνους, η οποία προσβλήθηκε χθες από ένα άτομο επικίνδυνο για την ίδια του την κοινωνία».

2 σχόλια:

  1. Άντε με το καλό να κυβερνήσετε και να μπούν τα πράγματα στην θέση τους με όλους αυτούς τους υπανθρώπους. Είναι θέμα δυο ημερών περίπατο του Στρατού μας στα άγια και ένδοξα εδάφοι και βουνά της Βορείου Ηπείρου για να διώξει όλα αυτά τα αποβράσματα. Αφού δεν θέλουν με το καλό θα δουν με το άγριο με 14000 εν ενεργεία στρατο δεν πάνε πουθενά οι κατσαπλιάδες, μόνο με το Νατο και τους Αμερικάνους μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ.........ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ........ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ....ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ....ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ........ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ....ΑΠΗΧΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ......ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ .....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ....ΔΙΟΤΙ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΕΝ ΜΕΡΗ....ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ...ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....ΣΕ ΧΕΡΕΤΩ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...