Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας - Βοιωτίας, Ιωαννίνων, Αργολίδας


Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας - Βοιωτίας, Ιωαννίνων, Αργολίδας
O Πυρήνας Λιβαδειάς και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, απάντησε με αποφασιστικότητα και σιδηρά θέληση, στην απόπειρα των ορφανών του Μαρξ, να ματαιώσουν την προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου, διανομή τροφίμων σε ελληνικές οικογένειες.
Κράτος και παρακράτος, λύσσαξαν για να μη γίνει αυτή η εκδήλωση.
Οι εχθροί του Λαού μας, χρησιμοποίησαν κάθε αθέμιτο μέσο, για να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της δράσης, η οποία λαμβάνει χώρα σε πανεθνικό επίπεδο και αφορά στην αλληλεγγύη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών απέναντι στο δοκιμαζόμενο λαό μας τόσο από μνημόνια όσο και από τις προδοτικές αποφάσεις των πολιτικών, αλλά έσπασαν τα μούτρα τους, μπρος στα τείχη προστασίας του Λαού μας, που όρθωσαν οι Εθνικιστικές Φάλαγγες!
Μέχρι που είχαν τη φαεινή ιδέα οι ινστρούχτορες της δυστυχίας του Λαού μας, να ανακοινώσουν από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, διαφορετική ημερομηνία της εκδήλωσης από την προγραμματισμένη, με στόχο να επιτύχουν τη μικρότερη δυνατή συμμετοχή.
Απέτυχαν και σ’ αυτό οι ξεφτιλισμένοι ρουφιάνοι του Καθεστώτος, διότι το Κίνημά μας, δε περιμένει τα βρωμοκάναλα για να έρθει σε επαφή με το Λαό.
Τουναντίον, το Κίνημά μας, είναι ο ίδιος ο Λαός!
Το Καθεστώς, έστειλε την Ασφάλεια να παρακολουθήσει τις κινήσεις των μελών μας, φθάνοντας σε σημείο, να καταγράφει επιδεικτικά τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους.
Έτσι εννοούν τη δημοκρατία, οι ιδεολογικοί απόγονοι του ψευδοεθνάρχη της Δεξιάς.
Από την άλλη μεριά, τα συνεταιράκια της μεταπολιτευτικής χούντας που κυβερνά τη Πατρίδα μας, οι βολεμένοι της καθ’ όλα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ Αριστεράς, "διοργάνωναν" θλιβερές αντιφασιστικές φιέστες αποτελούμενες από πενήντα ταλαίπωρους κατανυσταγμένους ΦΥΣΙΚΑ με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού.

Οι θρασύδειλες απειλές των πασοκοδιορισμένων αριστερών, έφθασαν στο σημείο της στοχοποίησης των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας, οι οποίοι θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής, για συμμετοχή στη διανομή των τροφίμων.
"Πουλάτε την ψυχή σας για ένα κομμάτι ψωμί από τους φασίστες", τόλμησαν να δηλώσουν εκείνοι οι οποίοι ουδέποτε αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα κομμάτι ψωμί, μιας και αυτό είτε τους χαριζόταν απλόχερα από το Δημόσιο, είτε τους χαριζόταν (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ) από χρηματοδοτήσεις Ανθελλήνων που εξυπηρετούν σκοτεινά και βρώμικα συμφέροντα, μακριά και πέρα από τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Κι ήρθαν οι βολεμένοι με τις γεμάτες κοιλιές και τσέπες από το Καθεστώς που τάχα πολεμούν, να ειρωνευτούν ένα Λαό εξαθλιωμένο μέχρι τα όρια της βιολογικής εξοντώσεως.
Και πως απάντησε ο Ελληνικός Λαός; Με μαζική συμμετοχή στη διανομή τροφίμων της 25ης Νοεμβρίου!
Κι ήρθαν οι πραίτορες του Καθεστώτος της Εθνικής Προδοσίας και της Λαϊκής εξαθλίωσης, να υψώσουν απειλητικά το δάχτυλο στο Κίνημα των Εθνικιστών, με κάτι αστεία πανιά που έγραφαν: ‘’ούτε να το σκέφτεστε’’… Όμως οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απειλές των μαρξιστών.
Αλλά εμείς, το σκεφτήκαμε, το πράξαμε και ήμασταν εκεί, στο πλευρό του Λαού μας, για τον οποίο αξίζει κάθε μας θυσία, για τον οποίο αξίζει να δώσουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματος μας!
Καμία παρακρατική απειλή, δε μπορεί να σβήσει από το μυαλό μας, τα δάκρυα χαράς των περήφανων συμπατριωτών μας, για την μικρή αλλά σημαντικότατη ανακούφιση που τους προσέφερε αυτή η δράση του Κινήματός μας. Και είναι εκείνα τα δάκρυα στα μάτια του Λαού μας, που ατσαλώνουν την Πίστη μας στο Δίκαιο του Αγώνος μας. Τι κι αν οι Φάλαγγες μας είναι γεμάτες από άνεργα παιδιά που βιώνουν την πείνα στις οικογένειές τους… Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό τον υπέροχο Λαό και θα τον σηκώσουμε ξανά στα πόδια του!
Αυτός είναι ο Λόγος Τιμής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος! Κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!
Παρόντες στην δράση αλληλεγγύης στον Ελληνικό Λαό, δήλωσαν ο βουλευτής του Κινήματος, Ιωάννης Λαγός, και πλήθος Συναγωνιστών και Συντρόφων από τις Τοπικές Οργανώσεις Εύβοιας-Βοιωτίας, Άνω Λιοσίων, Νίκαιας, Πειραιώς και Ασπροπύργου, τους οποίους ο Πυρήνας Λιβαδειάς ευχαριστεί θερμότατα.
Οι κόκκινοι έλεγαν, ότι εκείνοι με τις μαύρες μπλούζες δε θα περάσουν.
Κι η Χρυσή Αυγή απάντησε: κι όμως πέρασαν!
Πυρήνας Λειβαδιάς
Τ.Ο. Εύβοιας - Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

Ο Πυρήνας Ιωαννίνων τίμησε τον Λορέντζο Μαβίλη


Στις 24/11/2012 πραγματοποιήθηκε από τον Πυρήνα Ιωαννίνων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του ποιητή και εθνικού αγωνιστή Λορέντζου Μαβίλη. Ενός ξεχασμένου από τους πολλούς πολεμιστή, που ζει μέσα στις καρδιές των αγνών Ελλήνων, μέσα στις καρδιές όλων εμάς των Ελλήνων εθνικιστών και φωτίζει με τη θυσία του το δύσβατο μονοπάτι των ιδανικών και των οραμάτων μας.
Στο μνημείο του Δρίσκου παρευρέθησαν μελή και φίλοι του κινήματος. Πρώτος πήρε το λόγο ο συναγωνιστής Δημήτριος Κόρακας και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Λορέντζου Μαβίλη καθώς και στην δράση του. Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Πυρήνα συναγωνιστής Ιωάννης Μέμος μίλησε για την σημερινή κατάσταση και έκανε παραλληλισμό του αγώνα που κάνουμε εμείς οι Έλληνες εθνικιστές για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα τσιράκια τους.
Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παλμό στην εκδήλωση φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα κατά την διάρκεια των ομιλιών. Στο τέλος όλοι μαζί ανανεώσαμε τους όρκους πίστης μας στον δύσκολο άλλα ρομαντικό αγώνα που πραγματοποιούμε.
Η Οργάνωση Αργολίδας τίμησε τον Σ. Σταϊκόπουλο - Άφαντοι οι τοπικοί βουλευτές
Τον ελευθερωτή του Ναυπλίου και πορθητή του Παλαμηδιού, Στάικο Σταϊκόπουλο τίμησε η Οργάνωση Αργολίδας της Χρυσής Αυγής την περασμένη Κυριακή 25 Νοεμβρίου κατά τον εορτασμό της 190ης Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. Στεφάνι στο άγαλμα του Ήρωα κατέθεσε ο γραμματέας της Οργάνωσης Αργολίδας, συναγωνιστής Δημήτρης Δημούλης, ενώ το Κίνημά μας ήταν ο μοναδικός πολιτικός φορέας που τίμησε την Απελευθέρωση.Κανείς εκ των τριών βουλευτών της Αργολίδας  δεν κατέθεσε στεφάνι και δεν παρευρέθη στο τρισάγιο μπροστά στο άγαλμα του Στάικου Σταϊκόπουλου, ενώ ειδικότερα οι κ.κ  Γιάννης Ανδιανός (ΝΔ) και Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) αποχώρησαν  για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα (είχε προηγηθεί αντίστοιχο περιστατικό στην κατάθεση για τον Ι. Καποδίστρια) μόλις αντιλήφθησαν ότι στο σημείο υπάρχουν συναγωνιστές σε παράταξη για την τελετή. Δεύτερη φόρα μέσα σε ένα μήνα αυτοί που με την ψήφο τους έδεσαν χειροπόδαρα την Πατρίδα προσβάλλουν βαθύτατα την μνήμη μεγάλων Ελλήνων διότι δεν μπορούν να αντέξουν το αγκάλιασμα του Κινήματος μας από τους Έλληνες και την ταυτόχρονη αποδοκιμασία τους. Γιατί φοβάστε τόσο πολύ κύριοι αφού τόσο καλές υπηρεσίες έχετε προσφέρει στον τόπο; Γιατί φοβάστε, αφού εσείς δεν είσαστε που «σώσατε» την Ελλάδα; Να επισημάνουμε πως ενώ προβλέπονταν, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Επέτειο, κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Σταϊκόπουλου την Παρασκευή από μαθητές σχολείων του Ναυπλίου κανένα σχολείο δεν φιλοτιμήθηκε να τιμήσει τον μεγάλο Ήρωα της Επανάστασης. Βλέπετε ο Στάικος Σταϊκόπουλος δεν ήταν «αγωνιστής του Πολυτεχνείου» για να υμνηθεί από τους καθηγητές, ενώ πέθανε πάμπτωχος και λησμονημένος. Ντροπή και μόνο ντροπή ταιριάζει στους αρμοδίους των Διευθύνσεων Α’θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης και σε όποιον υπεύθυνο, αλλά όλα αυτά φυσικά θα αλλάξουν ριζικά μόλις η Χρυσή Αυγή αναλάβει τις τύχες της Ελλάδας.
Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ:
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Κυριακή 17:00 - 22:00
Τηλ. 6980 507785

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...