Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Φόβος και τρόμος στο Γραικυλιστάν - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή;
Πανικός έχει καταλάβει τα κοράκια του συστήματος, τους ενόχους της χρεωκοπίας και της λεηλασίας ενός ολόκληρου Έθνους από την συνεχή άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών! Η παραπληροφόρηση, η λάσπη και η συκοφαντία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο... Έχουν ξεπεράσει ακόμη και αυτό το όριο της γελοιότητας! Γι' αυτούς, όσοι είναι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ηλίθιοι, είναι εγκληματίες, είναι περιθωριακοί, είναι αμόρφωτοι κλπ., κλπ. Νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό εξορκίζουν το κατ' αυτούς "κακό" και έτσι λύνουν το πρόβλημά τους! Όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης απόλυτα ευθυγραμμισμένα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ δημιουργούν μία απατηλή εικόνα ότι το μοναδικό πρόβλημα σε αυτήν την χώρα, στην υπερήφανη Ελλάδα, την οποία έχουν καταντήσει στα σημερινά χάλια, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Λες και εάν δεν υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα υπήρχε το Μνημόνιο, η διάλυση της Υγείας, της Παιδείας, τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών... Σε ενίσχυση μάλιστα των εντόπιων λακέδων της ξενοκρατίας, οι οποίοι πολεμούν με λύσσα το Κίνημά μας, και μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες της αλλοδαπής. Εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι ξαφνικά όντας αποδεδειγμένα μισελληνικοί απέκτησαν ευαισθησία για την χώρα μας και καταγγέλλουν με πάθος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το γεγονός ότι όλοι αυτοί μας κατηγορούν σημαίνει πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο!
ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ
Η αγωνία από την άλλη πλευρά των δύο μεγάλων κομματικών μαντριών όπως έχει εξελιχθεί η πολιτική κατάσταση της χώρας μας, δηλαδή της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη. Με προσωπικές εντολές των ανωτάτων κλιμακίων της εξουσίας και με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν κάθε είδους λάσπη και εξαπολύουν κάθε είδους πολεμική κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στην ίδια κατεύθυνση και το εις παρακμή ευρισκόμενο ΚΚΕ, το οποίο αναμασά συνθήματα της δεκαετίας του '30 και λέει να μη μας πιστεύουν ότι είμαστε κατά του συστήματος, αλλά είμαστε όργανα της... πλουτοκρατίας!!! Οι άνθρωποι έχουν μείνει στην εποχή της προπαγάνδας του πατερούλη του Στάλιν και δεν κουνιούνται από εκεί ούτε χιλιοστό. Σε όλο αυτό το συρφετό προστίθενται και σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί, οι οποίοι πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των γραφείων μας. Βόμβα μολότωφ κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Καρδίτσα, ενώ την Κυριακή μέρα-μεσημέρι προβοκάτορες ψευτοαντιεξουσιαστές έσπασαν τα γραφεία μας στην Ξάνθη. Το κράτος φυσικά κραυγαλέα ανύπαρκτο.  Εμποδίζουν, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, νόμιμες συγκεντρώσεις μας και επί πλέον εντελώς παράνομα, ενώ οι βουλευτές μας είναι δεδομένο, από προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων, ότι αποτελούν στόχο, είναι χωρίς αστυνομική προστασία. Ας μη πει κάποιος να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη... Γιατί έχουμε προσφύγει εδώ και δύο μήνες και δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΕ! Ας επανέλθουμε εις τα πεζά των ημερών που πέρασαν. Λύσσα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την αιρετική και διαφορετική θέση της με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου. 
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: ΕΝΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ
Σε αυτήν την ιδιότυπη τυραννία, την οποία το κυρίαρχο σύστημα εξουσίας έχει το θράσος να αποκαλεί δημοκρατία, υπάρχει μία αμείλικτη αστυνομία της σκέψεως και του φρονήματος. Δεν επιτρέπεται η διαφορετική άποψη! Έτσι λοιπόν, σφοδρή ήταν η πολεμική την οποία εδέχθη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την στάση της στην φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου. Γιατί τόσο πάθος; Μα, γιατί πάνω στην ιστορία του Πολυτεχνείου κτίστηκε η ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς... και δεν είναι τυχαίο ότι και η πλέον γνωστή τρομοκρατική οργάνωση, η οποία δολοφόνησε δεκάδες ανθρώπους, ονομάστηκε "17 Νοέμβρη". Στην επιτροπή του Πολυτεχνείου εκείνο τον Νοέμβριο του 1973 συμμετείχε και ο πλέον ίσως στενός συνεργάτης του σημερινού πρωθυπουργού, ο Χρύσανθος Λαζαρίζης, ο οποίος είχε την τόλμη να γράψει άρθρο για το Πολυτεχνείο στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: "
«Η Γιορτή του Πολυτεχνείου – και όλη η μυθολογία που πλάστηκε σχετικά – υπήρξε ένας καθεστωτικός μύθος. Ήταν η τελετουργία που νομιμοποιούσε την εγκαθίδρυση της Κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αναδείκνυε «σύμβολα» και «ήρωες» – θεμέλια απαραίτητα για κάθε καθεστώς που διψά για νομιμοποίηση.»
Τι περισσότερο να γράψουμε εμείς;...
Από την άλλη πλευρά, έχουμε και κατ' εξοχήν καθεστωτικούς δημοσιογράφους και ένθερμους από την πρώτη στιγμή υπερασπιστές του Μνημονίου, όπως ο Ι.Κ. Πρετεντέρης, ο οποίος προ ημερών αναφερόμενος στην συζήτηση η οποία έγινε στην Βουλή για τον προϋπολογισμό, έγραψε:
Ι.Κ. Πρετεντέρη: "… Αναρωτιέμαι τι σόι αποκρατικοποιήσεις θα γίνουν αν χρειάζεται η έγκριση αυτής της ανεκδιήγητης Βουλής που απολαύσαμε το πενθήμερο του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού. Οι ίδιοι καραγκιόζηδες θα βρίσκουν αφορμή να ανεβάζουν κάθε φορά την ίδια γελοία επιθεώρηση…  Πρακτικά όμως η συγκεκριμένη σύνθεση της Βουλής δεν προσφέρει κανένα εχέγγυο σοβαρότητας, εγκυρότητας και ευθύνης. Για την ακρίβεια περιέχει πολύ περισσότερα νούμερα απ' όσα μπορεί να αντέξει μια κανονική κοινοβουλευτική διαδικασία…»
Σκέπτεστε ένας βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να αποκαλούσε μέλη του κοινοβουλίου "καραγκιόζηδες και νούμερα" και την συζήτηση στην Βουλή "γελοία επιθεώρηση"; Φαντάζεστε τα πύρινα άρθρα και τα πρωτοσέλιδα των κίτρινων φυλλάδων για τους "φασίστες" της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που βρίζουν και απειλούν το πολίτευμα;... Όμως, για το άρθρο του Ι.Κ. Πρετεντέρη δεν είπε κανείς λέξη.
Δεν λείπουν και οι συχνές πυκνές αναφορές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Διαδικασία τέτοια δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, αλλά δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη και αυτό να το έκαναν. Εδώ ξεπουλάνε μια ολόκληρη Πατρίδα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα υπολόγιζαν; Όμως, στην περίπτωση αυτή ας γνωρίζουν ότι σπέρνουν θύελλες και θα θερίσουν καταιγίδες... Αυτά εις ό,τι αφορά την εσωτερική κατάσταση της χώρας γιατί εάν δεν το γνωρίζετε με περισσό θράσος εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία το ίδιο το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ. Ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία καλεί τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να προσέχουν τους "κακούς ρατσιστές", οι οποίοι υπάρχουν στην Ελλάδα. 
STATE DEPARTMENT ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ»
Μάλιστα, φτάσαμε στο σημείο οι ΗΠΑ, μία χώρα όχι απλά με υψηλή εγκληματικότητα, αλλά μια κοινωνική ζούγκλα στην κυριολεξία, μια χώρα στην οποία ευρίσκεται στην φυλακή σχεδόν το 1% του πληθυσμού της(σχεδόν 3 εκατομμύρια!), να κατηγορεί την Ελλάδα σαν επικίνδυνη χώρα και μάλιστα με επικίνδυνους… ρατσιστές!!! Ποια η Αμερική! Η χώρα που κτίστηκε πάνω στη γενοκτονία ενός έθνους, των Ινδιάνων και πάνω στους δούλους, που έφερναν από την Αφρική! Αυτή η χώρα, λοιπόν, καλεί τους πολίτες της να προσέχουν στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, η σχετική επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: 
«Πληροφορούμε τους πολίτες των ΗΠΑ για την αύξηση των απρόκλητων εφόδων και βίαιων επιθέσεων εναντίον ανθρώπων που, λόγω της εμφάνισής τους, μπορεί να νομίσει κανείς ότι είναι μετανάστες», αναφέρει η αμερικανική πρεσβεία, σε ανακοίνωσή της, εφιστώντας κυρίως την προσοχή σε όσους διαμένουν «στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις». Η αμερικανική πρεσβεία καλεί τους υπηκόους των ΗΠΑ να φροντίζουν την προσωπική τους ασφάλεια, να ενημερώνονται για γεγονότα στις περιοχές όπου βρίσκονται ή διαμένουν και να παρακολουθούν τοπικές ειδήσεις. Αναφέρει επίσης ότι οι πολίτες των ΗΠΑ που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι αυτοί με καταγωγή «από την Αφρική, την Ασία, τη Λατινική Αμερική ή την Μέση Ανατολή», καθώς λόγω εμφάνισης μπορεί να δεχθούν επιθέσεις.»
Φαίνεται πως οι άνθρωποι του υπουργείο των εξωτερικών των ΗΠΑ δεν έχουν πάρει είδηση για την μεγάλη εγκληματικότητα, για τον ρατσισμό που υπάρχει εις βάρος των Ελλήνων σε αυτή τη χώρα! Εγκληματικότητα προερχόμενη κυρίως από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που ήλθαν στην Πατρίδα μας, πολλοί σαν πρόσφυγες, από τους δικούς της τυχοδιωκτικούς πολέμους, από τις εκστρατείες του «καλού» των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λοιπόν, είναι το μεγάλο τους πρόβλημα και για να είναι πρόβλημα για όλους αυτούς, μάλλον αποτελεί ελπίδα για αυτήν την δύστυχη Πατρίδα! Όλα με τους νόμους της λογικής μοιάζουν χαμένα και η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη, όμως η Ιστορία κάνει τις δικές της επιλογές πέρα από τους νόμους της λογικής και χαμένες μάχες είναι μόνον αυτές που δεν δόθηκαν ποτέ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...