Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Νότης Σφακιανάκης: Φταίνε οι λαθρομετανάστες κι όχι η Χρυσή Αυγή!


Ένας καταξιωμένος και ιδιαίτερα λαοφιλής καλλιτέχνης, ο Νότης Σφακιανάκης, εκφράστηκε θετικά για τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, προκαλώντας ένα δεύτερο... εγκεφαλικό στα καλλιτεχνικά κυκλώματα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου.
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δήλωσε: «Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι απόφαση του ελληνικού λαού και πρέπει να τη σεβαστείτε. Η Χρυσή Αυγή δεν σπάει κανένα στο ξύλο. Σπάνε τους πάγκους σε όποιον δεν έχει άδεια, Μπορεί να πάρουν τα προϊόντα και να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες. Μια χαρά… Εδώ και πολλά χρόνια φωνάζω ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα θα προέρχεται από ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν λαθραία στην Ελλάδα, με τέτοια συχνότητα που κάποια στιγμή θα είμαστε μειονότητα».

1 σχόλιο:

  1. Λυπάμαι, κύριε βουλευτά, αλλά δεν θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας! Οσο οι κάθε λογής (καλοπροαίρετα)σφακιανάκηδες θα υπερασπίζονται μεν τους Ελληνες και τα δικαιώματά τους, πηγαίνοντας όμως και συνεντευξιαζόμενοι σε εκπομπές σαν της νεοταξίτισσας Τατιάνας που ζει στη βιλάρα της με 10 μαύρες υπηρέτριες, αμείβεται με 10.000 ευρώ για το ρόλο που παίζει -αυτή και ο άντρας της- και απέξω περιπολικά να τους φυλάνε επί 24ώρου βάσεως, τόσο δεν θα βγαίνει τίποτε και ο χορός.... καλά θα κρατεί.... Πρέπει να το καταλάβουν όλοι, και πρωτίστως ο ίδιος ο Σφακιανάκης και Εσείς, ότι ο πόλεμος ξεκινάει ΠΡΩΤΑ εναντίον της Τατιάνας και εναντίον κάθε βολεμένης τατιάνας, εναντίον δηλαδή τέτοιων "προβεβλημένων" και πλουσιοπαρόχως αμειβομένων δημοσιογραφίσκων του κατεστημένου πολιτικού νεοταξίτικου συστήματος και όχι να τρέχετε ξοπίσω τους για 1 ώρα δημοσιότητας και προβολής από τους ίδιους αυτούς, οι οποίοι στις επόμενες 23 ώρες της ημέρας συκοφαντούν τους κάθε λογής σφακιανάκηδες και ειρωνεύονται κατά σύστημα και κατ' επάγγελμα τις απόψεις τους. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για σας, τα στελέχη της ΧΑ. Ο πόλεμος ξεκινάει πρωτίστως και ΠΡΕΠΕΙ να στρέφεται κατά των εξωνημένων δημοσιογράφων "ενημέρωσης" (βλ. συσκότισης και διαστροφής) των ΜΜΕ, εκεί παίζεται η έκβαση συνολικά του πολέμου υπέρ του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...