Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ




Και στο εθνικό ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων η θέση της Χρυσής Αυγής είναι δημόσια εκπεφρασμένη και αταλάντευτη. 
Θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στους παγκοσμιοποιητές, τους εκφραστές της Νέας Τάξης πραγμάτων και τους δόλιους εθνομηδενιστές εχθρούς της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας που βρίσκονται στα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων πέραν του Ατλαντικού, καθώς και στα ντόπια ανδρείκελά τους που έχουν τοποθετηθεί σε κυβερνητικές θέσεις και μέσα στο κοινοβούλιο. Θα απαιτήσουμε δε από όλα τα κόμματα να πάρουν ξεκάθαρα θέση και να μην κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό. 

Εχουμε ήδη ανακινήσει το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με τοποθετήσεις μας στην Βουλή. Δείτε την ερώτηση εδώ και νέα στοιχεία εδώ (από το 2:30 κ.ε.).
Επιπλέον, καταθέσαμε επίκαιρη επερώτηση υπογεγραμμένη και από τους 18 Βουλευτές του κινήματος η οποία σύντομα θα συζητηθεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο. 

Το ζήτημα των ταυτοτήτων δεν άπτεται μόνον θεμάτων θρησκευτικής πίστεως αλλά και θεμάτων προσωπικής αξιοπρέπειας, προστασίας της ιδιωτικής ζωής, και ελευθερίας εκφράσεως των θρησκευτικών και πολιτικών προτιμήσεων και ιδεών. Το σύγχρονο φακέλωμα που απεργάζονται οι τρόφιμοι των διαφόρων λεσχών (Μπίλντερμπεργκ κλπ) δεν θα περάσει. 
Επεται συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...