Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο-Έτσι έφτασαν οι μετανάστες

Συγκλονιστικό βίντεο που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο enikos.gr
Ιδού με ποια ευκολία εισέρχονται οι λαθραίοι εισβολείς από τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας.



Κατηγορούσαμε την κυβέρνηση όπως και τις προηγούμενες ότι δεν έχουν βούληση, δεν έχουν μεταναστευτική πολιτική και τη δυνατότητα να διαφυλάξουν την ελληνική επικράτεια.
Οι αποφάσεις όμως της κυβέρνησης και του κυρίου Δένδια ο οποίος ανέλαβε εργολαβικά τη λασπολογία και τον πόλεμο κατά του ελληνικού εθνικισμού, μας βεβαιώνει τώρα πια ότι όχι μόνο υπάρχει σχέδιο, αλλά πως το σχέδιο αυτό λέγεται ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Την ίδια ώρα που  κατέφθαναν με τέτοια άνεση οι λαθρομετανάστες στη Λέρο  όπου τους περίμεναν οι γνωστοί διεθνιστές Γιατροί χωρίς Σύνορα κλπ, οι προηγούμενες φουρνιές λαθρομεταναστών εισβολέων καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας και προσεύχονται κατά  χιλιάδες στην πλατεία Ομονοίας κρατώντας τις πράσινες σημαίες του Ισλάμ.


Η πολιτική της κυβέρνησης έγκειται στο να δημιουργήσει κάποια στρατόπεδα φιλοξενίας , (όχι συγκεντρώσεως) όπου κάποιοι χιλιάδες απ' αυτούς θα φιλοξενηθούν με χρήματα του Ελληνικού λαού και με το δικαίωμα να εργάζονται στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα! Μια από τις περιοχές αυτές είναι και ο Εβρος . Τι άλλο να πούμε; Βλακεία; 'Η εκτέλεση οργανωμένου σχεδίου σκοτεινών κέντρων που απεργάζονται τον αφανισμό της Ελλάδος και των Ελλήνων; Το λέμε για άλλη μια φορά. Το ακραίο πρόβλημα της ύπαρξης εκατομμυρίων λαθρομεταναστών αλλοφύλων και αλλοδόξων στην Ελλάδα απαιτεί ακραίες λύσεις: ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...