Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων

Γιατί σχολίασαν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη;
Αντιπροσωπεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Χρήστο Παππά βρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 191η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς. Μάλιστα μετά το πέρας της κατάθεσης στεφάνων από εκπροσώπους της Κυβέρνησης, της βουλής των Ελλήνων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας καθώς και των συλλόγων και φορέων που είχαν δηλώσει ότι θα καταθέσουν στεφάνι έκαναν τη δική τους μικρή εκδήλωση και ο κ. Παππάς κατέθεσε εκ μέρους του γραμματέα της Χρυσής Αυγής στεφάνι. 
Κατόπιν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και ζητωκραύγασαν "αθάνατοι" για τους ήρωες του 1821.
Ο βουλευτής Αττικής και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης στις δηλώσεις του ανέφερε πως "το παράδειγμα του Κολοκοτρώνη και η κατάληψη της Τριπολιτσάς αποτελεί το διαχρονικό παράδειγμα πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε όσους επιβουλεύονται την ελευθερία της Πατρίδας μας".
Ενώ ο κ.Χρηστός Παππάς σχολίασε το κάγκελο που υπάρχει στο μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων και ανέφερε "ο πρώην Εκκετζής Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης μήπως πρέπει να βγάλει και αυτό το κάγκελο γιατί είναι φασιστικό"; (ο λόγος ένα σχέδιο που υπάρχει στο κάγκελο και μοιάζει με το σύμβολο της Χρυσής Αυγής)
 πηγή ARCADIAPORTAL




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...