Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Επιστολή προς Ντόρα Μπακογιάννη

Αθήνα, 9/6/2012

Προς κυρία Θεοδώρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη

Υποψήφια βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Πρόεδρο του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία

 Αξιότιμη κυρία,

Μετά τις χθεσινές σας δηλώσεις από τηλεοράσεως στις οποίες αναφέρατε ότι «θα πλακώνατε στο ξύλο» τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής και συναγωνιστή μου κύριο Ηλία Κασιδιάρη θέλω να σας επισημάνω τα κάτωθι.

Τζάμπα μαγκιές, κυρία Ντόρα.

Όπως κι εγώ, έτσι και οι υπόλοιποι Ελληνες που παρακολούθησαν τις δηλώσεις σας δεν θα περίμενα περισσότερη σεμνότητα από μια πολιτικό που η πολιτική της σταδιοδρομία στηρίχθηκε όχι στην αγωνιστική της παρουσία στην κοινωνία, αλλά στην συγγένεια πρώτου βαθμού με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κύριο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πολιτικό σας μέντορα και πρώτο διδάξαντα την αποστασία και την πολιτική μετάλλαξη. Δικαίως θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος δι' εσάς.

Δυστυχώς χάσατε εχθές την χαρακτηριστική ψυχραιμία που σας διακρίνει και προβήκατε σε αυτές τις δηλώσεις προφανώς προς άγραν δημοσιότητος και ψήφων. Οι δηλώσεις αυτές μόνον ως αστείο θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν. Ούτε η σωματική σας διάπλαση, ούτε η ηλικία σας θα το επέτρεπαν, και θα διακινδυνεύατε να γίνετε κωμική.

Ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου κατέταξε το κόμμα σας κι εσάς προσωπικά στο πολιτικό περιθώριο. Με την υποψηφιότητά σας όμως ως βουλευτού στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύεστε και πάλι ασυνεπής ως προς τις πολιτικές σας διακηρύξεις, αλλά κυρίως βιάζετε την νωπή πολιτική απόφαση του Ελληνικού λαού με σκοπό να εξυπηρετήσετε την πάγια ξενόδουλη πολιτική σας με την υπερψήφιση νέων μνημονίων.

Για να διασώσετε ό,τι μπορεί να διασωθεί από την πολιτική σας υστεροφημία αλλά κυρίως προς όφελος του Ελληνικού λαού που υποφέρει τα πάνδεινα εξ' αιτίας των πολιτικών που η παράταξή σας και εσείς επί δεκαετίες εφαρμόσατε, είναι προτιμότερο να αποχωρήσετε από την πολιτική όπως η ίδια είχατε δηλώσει, δείχνοντας για μια φορά συνέπεια λόγων και πράξεων. Όπως και να έχει είστε το χθες που φεύγει και είμαστε το αύριο που έρχεται. Η χώρα έχει ανάγκη να κυβερνηθεί από ανθρώπους με φρόνημα και ελληνική ψυχή.

Με την προσήκουσα τιμή,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Βουλευτής Επικρατείας Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...