Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ''ΜΥΣΤΗΡΙΟ'' ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

O ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΕ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Του Γιώργου Θεοχάρη

Σε κελιά της Αθωνικής Πολιτείας βρέθηκε  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού της πολιτικής παράταξης, "Χρυσή Αυγή".
Ο  Χρυσαυγίτης Βουλευτής  εθεάθη  στα μέσα της περασμένης εβδομάδας σε κελιά του Αγίου Όρους όπου συνομίλησε με  τους πατέρες και πήρε την ευλογία τους, σύμφωνα με πληροφορίες του "Αγιορείτικου Βήματος".
Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη επίσκεψη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στο Αγιο Όρος. Η πρώτη επίσκεψη ήταν πριν περίπου  δυο μήνες.
Αγιορείτικο Βήμα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ
Το ανωτέρω δημοσίευμα εμφανίστηκε στο διαδύκτιο την προηγούμενη Παρασκευή.
Αμέσως το αναπαρήγαγαν διάφοροι, βάζοντας τον τίτλο ''Επίσκεψη μυστήριο του Χρήστου Παππά στο 'Αγιο 'Ορος''
Και φυσικά επισκέπτομαι το Άγιον Όρος τόσον ως προσκυνητής όσον και ως στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Στην πρόσφατη επίσκεψή μου, έγιναν επαφές με τις αρχές και την διοίκηση της Αθωνικής Πολιτείας , και ακολούθησε παράθεση των τρεχόντων και χρονίων προβλημάτων του Ορους .
Λάβαμε τις ευλογίες των γερόντων και εισπράξαμε την αγωνία τους, η οποία είναι και δική μας αγωνία ,για το μέλλον του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Το Άγιον Όρος με την υπερχιλιετή ιστορία του είναι ο ζωντανός συνδετικός κρίκος του σύγχρονου Ελληνισμού με τον Μεσαιωνικό Ελληνισμό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το Αγιον Ορος εκπέμπει και διαχέει πνευματικότητα, αλλά συγχρόνως είναι και μετερίζι των ιδανικών του Εθνους. 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...