Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ: "Η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται"


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν... μείωση ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ενώ οι καθεστωτικοί βουλευτές βλέπουν εκτόξευση. Ποιος απ' τους δύο λέτε να λέει την αλήθεια; Οι κάλπες πάντως δεν λένε ψέματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται διημερίδα των αριστεριστών της ΕΣΗΕΑ, με θέμα: «Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων για την έξαρση του νεοναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο». Αφήνουμε ασχολίαστο αυτό περί «έξαρσης» (ενώ τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι εταίρες των στημένων δημοσκοπήσεων προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει… ύφεση) και μπαίνουμε στο… ψητό.

Βασικός ομιλητής ήταν κατά τη χθεσινή ημέρα ο πρόεδρος της Διεθνούς των δημοσιογράφων Τζιμ Μπουμέλα, ο οποίος ζήτησε «Να κάνουμε τη Χρυσή Αυγή ένα παγκόσμιο θέμα».

Τώρα το θυμήθηκε ο πρόεδρος των δημοσιογράφων να κάνει την Χρυσή Αυγή παγκόσμιο θέμα; Αφού είναι ήδη, εδώ και πολύ καιρό. Με το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών έχουν ασχοληθεί όλοι οι διεθνείς παράγοντες: και ο «πλανητάρχης» Ομπάμα, και η φράου Μέρκελ, και η Κομισιόν, και το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι (τύπου Σόρος) και όλο το… κακό συναπάντημα. Τον Τζίμη τον Μπουμέλα θα περίμεναν;

Το λόγο πήρε η συριζαία Κωνσταντοπούλου, η οποία –σε πείσμα των κάλπικων δημοσκοπήσεων- μίλησε για...
«εκτόξευση» της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως  «Η εκτόξευση του κόμματος της Χρυσής Αυγής δεν είναι τυχαία ούτε ανεξήγητη».

Ακολούθησε εκπρόσωπος του ΚΚΕ (όπου καθεστωτική εκδήλωση και το ΚΚΕ πρώτο…), ο οποίος είπε τα δικά του παραμύθια.

Τέλος, μίλησε και ο γενικός γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (του διαβόητου ΚΙΣ), Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ με… δικό του  θέμα: «Η λήθη του Ολοκαυτώματος, η παραποίηση της ιστορίας, η ξενοφοβία και ο αντισημιτισμός είναι οι πύλες εισόδου του Νεοναζισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

(ΥΓ) 1: Τώρα που… πέφτει η Χρυσή Αυγή, θα περίμενε κανείς ότι όλο αυτό το γαϊτανάκι θα σταματούσε. Βλέπουμε όμως ότι συνεχίζεται και εντείνεται. Που σημαίνει ότι τους έχουμε γίνει εφιάλτης!

(ΥΓ) 2: Και που είσαι ακόμη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...