Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δόθηκε το έναυσμα στο ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές (φωτορεπορτάζ)


Δόθηκε το έναυσμα στο ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές (φωτορεπορτάζ)
Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παρουσίασε τους έξι υποψηφίους Ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο του κυπριακού ελληνισμού στις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Οι υποψήφιοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι κατά αλφαβητική σειρά οι ακόλουθοι: Μάριος Βασιλείου, Γεάδης Γεάδη, Μιχαλάκης Μιχαήλ, Παναγιώτης Κλεοβούλου, Δέσποινα Κασάπη Αντρέου και Χαράλαμπος Μεσαρίτης.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την παρουσία των κεντρικών επαρχιακών επιτροπών κάθε πόλης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συγγενείς και φίλους των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές έκαναν από ένα ολιγόλεπτο χαιρετισμό δίνοντας έτσι το στίγμα των υποψηφιοτήτων τους.
Πρώτη μίλησε η κ. Δέσποινα Κασάπη Αντρέου, η οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε πως οι γυναίκες του κινήματος θα είναι στην πρώτη γραμμή το αγώνα για μια Ελεύθερη Ελληνική Κύπρο.
Έπειτα τον λόγο έλαβε ο κ. Μάριος Βασιλείου, ο οποίος μίλησε κατά των οικονομικών συμφερόντων, τα οποία έχουν βάλει ως στόχο την πατρίδα μας.
Τον αντικατέστησε στο βήμα ο κ. Παναγιώτης Κλεοβούλου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύναμη του Εθνικισμού και της ελληνικής φυλής.
Στο βήμα ανέβηκε αμέσως μετά ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο υπάρχουν καθαρά χέρια, τα οποία δεν έχουν καταχραστεί τα δημόσια ταμεία, όπως όλους τους υπολοίπους.
Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο κ. Χαράλαμπος Μεσαρίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως την κύρια ευθύνη για την σημερινή κατάσταση στον τόπο μας την φέρουν οι πολιτικοί που κυβερνούν και έχουν κυβερνήσει την Κύπρο.
Έπειτα τον λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος κ. Γεάδης Γεάδη, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε πως η ενέργεια των κρατούντων να εισαγάγουν αυτόματα στους εκλογικούς καταλόγους τους Τουρκο"κύπριους" σφετεριστές των περιουσιών μας, οφείλει να κινητοποιήσει όλους του Έλληνες της Κύπρου για να πάνε να ψηφίσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κ. Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ανέφερε πως η επόμενη Ευρωβουλή θα είναι η «χειρότερη» για τους νεοφιλελεύθερους και τους διεθνιστές, καθώς η παρουσία εθνικιστών ευρωβουλευτών θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στη συνέχεια τόνισε πως αφού η Τρόικα κατέβηκε την Κύπρο, είναι καιρός το ΕΛΑΜ να ανεβεί στις Βρυξέλλες, αποσπώντας το έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και όλους σε στάση προσοχής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dothhke-to-enausma-sto-elam-gia-tis-eurwekloges-fwtoreportaz#ixzz2vdVvuF00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...