Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά κατέλυσε Σύνταγμα και διάκριση εξουσιών

Με μια εκπληκτική ομιλία, γεμάτη από επιχειρήματα και πάθος, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέδειξε ακόμη μια φορά το αλγεινό πρόσωπο του σάπιου καθεστώτος και απέδειξε με ακλόνητα στοιχεία το πώς στήθηκε η σκευωρία εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος από τους ελληνόφωνους πολιτικούς τσαρλατάνους του μνημονίου..

Κλείνοντας την ομιλία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Εθνικιστικού Κινήματος και μελλοντικός Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε όσο αναφορά το "κόψιμο" της κρατικής επιχορήγησης ως προς τη Χρυσή Αυγή... "Φτύνουμε στα μούτρα σας τα λεφτά... Ο Αγώνας μας γίνεται περί Αρετής και όχι χρημάτων"


Τοποθέτηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την αντισυνταγματική και φωτογραφική τροπολογία του κανονισμού της Βουλής για την αναστολή χρηματοδότησης του κόμματος.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης κατέδειξε για ακόμη μια φορά την στημένη πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς πριν ακόμα γίνουν συλλήψεις και απαγγελθούν κατηγορίες, είχε προαναγγελθεί και διανεμηθεί στον Τύπο από το υπουργείο Εσωτερικών το σχέδιο νόμου για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chounta-benizelou-samara-kateluse-suntagma-kai-diakrish-ejousiwn#ixzz2mOgjzBrp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...