Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΕΣΒΗΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙ – ΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;

+-_Β_Θ+_+ψ+¬ +¬+χ_Ι+__Γ (1)
Ένα κοριτσάκι 13 χρονών, από την Σερβία πλήρωσε με τη ζωή της την πολιτική του Μνημονίου στην Ελλάδα! Η 54χρονη μητέρα της, που ζούσε στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια και καθάριζε σκάλες, έχει μείνει άνεργη, δεν εύρισκε δουλειά πουθενά και αντιμετώπιζε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε προγραμματίσει να επιστρέψει οριστικά στην πατρίδα της το προσεχές χρονικό διάστημα. Στο σπίτι τους, στη Θεσσαλονίκη, το ρεύμα ήταν κομμένο τους τελευταίους τρεις μήνες και χρησιμοποιούσαν για θέρμανση το μαγκάλι.
Αυτό έκαναν και την Κυριακή το βράδυ. Γύρω στις 22:00, η μητέρα λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις από το μαγκάλι και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, είδε λιπόθυμη την κόρη της. Αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους γείτονες ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν πολύ αργά για το άτυχο κοριτσάκι.
Και πιο ήταν το άκρων άωτον της κρατικής αναλγησίας; Η 54χρονη μητέρα συνελήφθη (!!!), ως υπεύθυνη για ότι έγινε, αλλά τελικά μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου αφέθη ελεύθερη να κλάψει το παιδί της.
Και βέβαια, εδώ δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για μια εν ψυχρώ δολοφονία, όπως δολοφονία ήταν στην ουσία και ο θάνατος των φοιτητών πέρυσι στη Λάρισα, από την ίδια αιτία, όπως δολοφονίες είναι και οι χιλιάδες αυτοκτονίες των απελπισμένων. Άραγε, ποια εγκληματική οργάνωση θα πληρώσει γι’ αυτή τη δολοφονία του 13χρονου κοριτσιού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...