Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Κατέθεσαν τέσσερις ερωτήσεις οι κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Κατέθεσαν τέσσερις ερωτήσεις οι κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Απαγορεύουν στους συναγωνιστές πολιτικούς κρατούμενους να αναρτήσουν την Ελληνική Σημαία στα κελιά τους
Οι άδικα προφυλακισμένοι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου παρά τις διώξεις και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από το ανθελληνικό καθεστώς που εξουσιάζει την χώρα μας συνεχίζουν ακάθεκτοι τον αγώνα για Ελλάδα, Πατρίδα, Ελευθερία. Οι μνημονιακοί κυβερνώντες μπορεί να τους έχουν στερήσει την ελευθερία προς το παρόν, όμως τα κάγκελα της φυλακής δεν μπορούν να σταματήσουν την φωνή της Αλήθειας. Το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάμψει το υψηλό ηθικό των προφυλακισμένων βουλευτών και σε μια ύστατη προσπάθεια για να επιτύχουν τον σκοπό τους απαγορεύει ακόμα και την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας εντός των χώρων κράτησης.
Είναι γελασμένοι! Οι διώξεις και οι προφυλακίσεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ήδη καταθέσει τέσσερις ερωτήσεις για πολύ σημαντικά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που αφορούν την ενδεχόμενη αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου ως ανεξάρτητου κράτους από την Ελλάδα, τις θρασύτατες προκλήσεις από την Τουρκία, που ζητά ανταλλάγματα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, για τις νέες απολύσεις στο Δημόσιο απαιτεί η Τρόικα και φυσικά για την άρνηση των σωφρονιστικών αρχών Κορυδαλλού για ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας.
Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός θέτει τους υπουργούς Εργασίας, Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης προ των ευθυνών τους για τις απαιτήσεις των δανειστών της χώρας για περαιτέρω απολύσεις και συρρίκνωση του Δημοσίου τομέα, την στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση, τις δεσμεύσεις τους για την μη αποδοχή νέων απολύσεων και σε ποιους κλάδους πρόκειται να στραφούν εφόσον δεν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους όπως γίνεται συνέχεια. Επιπλέον με ερώτησή του στον Υπουργό Δικαιοσύνης ζητά την άμεση διευθέτηση του ζητήματος της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας στα κελιά από την στιγμή που o Σωφρονιστικός Κώδικας δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς με δύο ερωτήσεις του στα Υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών επισημαίνει τους κινδύνους για τις νέες προκλήσεις των τούρκων για τα ανταλλάγματα που ζητούν, ώστε να επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Μάλιστα ζητά από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για το πώς θα χειριστεί τους εκβιασμούς περί ανταλλαγμάτων και αν θα απαιτήσει το αυτονόητο δικαίωμα της χώρας μας, δηλαδή την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης χωρίς καμία απολύτως διαπραγμάτευση. Επιπλέον, θέτει τον υπουργό Εξωτερικών προ των ευθυνών του για τις κινήσεις που οδηγούν προς την κατεύθυνση της αναγνώρισης του Κοσσόβου ως ανεξάρτητου κράτους και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την πατρίδα μας.
Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, η μοναδική ελεύθερη φωνή αντίστασης δεν φιμώνεται!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katethesan-tesseris-erwthseis-oi-kratoumenoi-bouleutes-ths-chrushs-aughs#ixzz2hlnNYFGv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...