Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι δύο όψεις του Νομίσματος της Σιών, Φιλελεύθεροι και Μπολσεβίκοι

Οι δύο όψεις του Νομίσματος της Σιών, Φιλελεύθεροι και Μπολσεβίκοι
Η πολιτική είναι η συνέχιση του πολέμου με άλλα μέσα
Οι συμβουλάτορες του πρωθυπουργού και "σοφοί της αγοράς" που αποτελούν την κρυφή διοίκηση της υποταγμένης χώρας μας στα ξένα κέντρα εξουσίας, "διαρρέουν" σε μεγάλες εφημερίδες πως η κυβέρνηση, θα κηρύξει τον πόλεμο στο Λαϊκό Σύνδεσμο. 
 
Από Σεπτέμβρη, λένε οι υποτακτικοί δημοσιογραφίσκοι πως το Μαξίμου θα περάσει σε σφοδρή πολιτική επίθεση, ενώ παράλληλα θα τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο, αντιμετώπισης μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών. Σκοπός, όπως διαδίδουν τα δημοσιεύματα είναι να επιστρέψει ο δεξιός ψηφοφόρος στην εθνοκτόνα ΝΔ. Με άλλα λόγια: Προσπαθούν να ανακόψουν την πολιτική άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όμως, το ποτάμι, πίσω δε γυρνά! 

Η τακτική της πολιτικής αντιπαράθεσης της κυβέρνησης της Τρόικα θα πραγματοποιηθεί με βάση τους δύο κύκλους που έχουν αναδυθεί: α) που εκπροσωπείται από πρώην μαρξιστές και νυν φιλελεύθερους και στυγνούς καπιταλιστές και που δεν ανέχονται ούτε επίπεδο συνεννόησης με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και β) από παλαιούς "δεξιούς" που θα "ρίχνουν γέφυρες".  Απώτερος σκοπός όμως, θα είναι να ρίξουν το "αντισυστημικό προφίλ" του Λαϊκού Συνδέσμου. Χαρακτηστηρικό παράδειγμα αποτελούν τόση η περίπτωση φημολογίας που είχαν αναπτύξει περί συνεργασίας διάφοροι πρώην υπουργοί ή όπως διαδίδουν τώρα διάφορα "παπαγαλάκια" πως ο Ομπάμα έδωσε εντολή στο Σαμα ρά να συνεργαστεί με τους Εθνικιστές εν όψει "κομμουνιστικού κινδύνου" που ενέχει η διακυβέρνηση της Ελλάδος από το αριστερόστροφο ΣΥΡΙΖΑ! Φήμη που εξυπηρετεί άριστα τόσο τη ΝΔ όσο και το ΣΥΡΙΖΑ και τη μεταξύ τους συγκυβέρνηση καθώς κοινός τους στόχος είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που θα είναι και τυπικά αξιωματική αντιπολίτευση. Το πόσο επικίνδυνο θεωρούν τον Τσίπρα, φάνηκε και στην υποδοχή που έχαιρε τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο κτίριο-βάση του ΔΝΤ. Τα στελέχη της Συγγρού προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακόψουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η δεύτερη φάση του "πολεμικού" σχεδίου που αφορά το σοβαρό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης βασίζεται στο φίλο των μασώνων και των εβραίων, Ν. Δένδια. Γι' αυτό παραμένει ακλόνητος στο Υπουργείο του, ενώ έχουν συμβεί τόσο σοβαρά εγκλήματα και φιάσκα όσο αφορά τον τομέα του. Σύμφωνα με το δόγμα το: "Νόμος και Τάξη", σκοπεύει να λύσει την εγκληματικότητα και τα μυριάδες προβλήματα που δημιουργούν οι ορδές των αλλόφυλων, ετοιμάζοντας νομοσχέδιο που θα νομιμοποιήσει και θα απονέμει την ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς! Η αποκορύφωση της κοροϊδίας, της ανομίας και του χάους! Η βία που θα σκορπιστεί και θα ξεφύγει από κάθε όριο και μέτρο από ένα τέτοιο νομοσχέδιο όπως διαφαίνεται και από τις περιπτώσεις της Αμυγδαλέζας, της Σάμου, της Μανωλάδας, των επιθέσεων με βαρύ οπλισμό στις φυλακές για απελευθέρωση βαρυποινιτών και των δολοφονημένων Ελλήνων πολιτών που σκόρπισαν οι Αλβανοί εγκληματίες... Όσο αφορά το δόγμα του, μόνο κατ' ευφημισμόν μπορεί να χρησιμοποιεί τις λέξεις: Νόμος και Τάξη και είναι σίγουρο πως θα αποτύχει όπως έχει αποτύχει κάθε φορά. Άλλωστε, καθώς φαίνεται, η επίσκεψη στα επιτελεία των μυστικών κρατικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ, οι εντολές και οδηγίες που έλαβε αφορούσαν αποκλειστικά την αντιμετώπιση των Εθνικιστών αλλά και την εκπαίδευση στη δημιουργία προφάσεων για απαγόρευση κάθε είδους πολιτικής εκδηλώσεως του Λαϊκού Συνδέσμου.
 
Πάντως, είναι διαφωτιστική η χρήση της λέξεως "πόλεμος" που χρησιμοποιείται από τους υποτακτικούς των Τοκογλύφων. Επίσης, διαφωτιστικό και το ότι οι "διαρροές" αυτές δημοσιοποιούνται την ίδια περίοδο που ο Σαμαράς πραγματοποίησε το υπερατλαντικό του ταξίδι. Είναι τραγελαφικό, να βρίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές με ύφος βαρύμαγκα, αυτοί που μαζεύουν φάπες από τους αριστεριστές στις σχολές μέχρι στα υπουργεία του κράτους που λένε πως διοικούν, από ξένους πράκτορες-διπλωμάτες. Είναι όμως, χαρακτηριστικό του ρόλου και του χαρακτήρα των γραικύλων κυβερνώντων του ψευτορωμέικου καθώς, δεν κηρρύττουν πόλεμο πχ στην ανεργία, στην εγκληματικότητα, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού, στην υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής καθώς οι αυτοκτονίες και οι στυγνές δολοφονίες Ελλήνων αθώων πολιτών για ασήμαντους λόγους έχουν γίνει καθημερινότητα από άκρη σε άκρη της Ελλάδος. Ταυτόχρονα, οι ινστρίχτουρες του Περισσού, που συγκυβέρνησαν στις αρχές του '90 μιλούν για "τρίτο γύρο" και αναγράφονται στους τοίχους της τσιμεντένιας πρωτεύουσας συνθήματα που εξυμνούν τα εγκλήματα των κομουνιστοσυμμοριτών ενώ, η ΝΑ Μεσόγειος φλέγεται από εμφύλιες αιματηρές συγκρούσεις. Αυτοί λοιπόν, που λαμβάνουν εντολές, που συνομιλούν και προσκυνούν στα ανάκτορα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ή το Μαυσωλείο του Σφαγέα των Ελλήνων στην Τουρκία, για να αποδείξουν πόσο καλό και υπάκουο προσωπικό αποτελούν βρίζουν και κηρρύσσουν τον πόλεμο στους Εθνικιστές! Οι Εθνικιστές όμως είναι οι μόνοι που τολμούν και μιλάνε για μια Ελλάδα Ισχυρή και ονειρεύονται τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την ώρα που το πιο πυκνό σκοτάδι έχει σκεπάσει την υφήλιο.

 Σκοτάδι από τις φλόγες πολέμου στη Μέση Ανατολή και τα ψεύδη της Δύσης. Ας είναι. Οι Χρυσαυγίτες έχουμε μάθει να πολεμάμε εναντίον χιλιάδων εχθρών: φανερών και μη. Δε θα παρασυρθούμε στις παγίδες των σιωνιστών που σκοπεύουν να καταστρέψουν πλήρως την Ελλάδα! Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα Ισχυρή, που θα σκορπίσει το Φως του Ελληνισμού σε όλη τη Γη! 

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...