Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ!


Ψευδολογίας συνέχεια από τα ογλάνια του Ψυχάρη. Έτσι, χθες, στη στήλη «Βηματοδότης» -που… διακρίνεται για την λασπολογική μανία του κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών- υπάρχει το παρακάτω σχόλιο:
«Με έναν 65χρονο αστροφυσικό, αστρολόγο, ποιητή, πολιτικό στοχαστή (κατά δήλωση του ιδίου), πρώην στέλεχος του κ. Γ. Καρατζαφέρη, συζητεί τελευταίως ο επονομαζόμενος και «αρχηγός» της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκος, τον οποίο θέλει να τον βάλει είτε στο Επικρατείας είτε στο ευρωψηφοδέλτιο. Όχι όμως στην πρώτη θέση, αφού αυτή την έχει «καπαρώσει» η σύζυγος του «φυρερίσκου» κυρία Ελένη Ζαρούλια. Τι είναι αυτό που έκανε τον κ. Μιχαλολιάκο να επιζητεί τον αστροφυσικό στα ψηφοδέλτια; Πέραν της αγάπης τού ιδίου του αρχηγού στην αστρολογία, θέλει τον αστροφυσικό – αστρολόγο επειδή δηλώνει ότι είναι… «αντιστεκόμενος στον αμοραλιστικό οικονομισμό», ομιλεί τη ρωσική, έχει μεταφράσει Λόρκα και έχει γράψει πονήματα όπως «Η κουλτούρα της Δεξιάς» και «Ανάχουακ» (για τους Ινδιάνους του Μεξικού)».
Κι όμως, επί του θέματος υπάρχει δημόσια απάντηση της Χρυσής Αυγής (σε άλλον ψεύτη…), η οποία δόθηκε προ τριημέρου και δημοσιεύθηκε στην κεντρική ιστοσελίδα του κινήματος. Η ακόλουθη:
«Πάλι από τον «ανεξάρτητο» και με τον κακοήθη τίτλο «Από την αντισυστημικότητα στην οικογενειοκρατία;» υπήρχε δημοσίευμα στο οποίο αναφερότανε ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου στις προσεχείς εκλογές θα είναι η. συναγωνίστρια Ζαρούλια, σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου! Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ούτε καν έχει τεθεί θέμα σε καμμία επιτροπή και σε κανένα συμβούλιό μας. Αυτοί όμως ξέρουν καλύτερα από εμάς, προκειμένου να συκοφαντήσουν…
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, τα φερέφωνα, του βόθρου της Νουδούλας, που παριστάνουν τους. ανεξάρτητους, ότι το ψέμα έχει κοντά πόδια. Πάντως προς ενημέρωσή τους δηλώνουμε ότι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα συμπεριλαμβάνεται κανένας από τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ούτε φυσικά η συναγωνίστρια Ζαρούλια και βεβαίως δεν θα υπάρχουν «ούτε γαλάζια ούτε πράσινα στελέχη», αλλά Χρυσαυγίτες με δεκαετή τουλάχιστον παρουσία στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!».
Ο πρώτος ψεύτης, μπορεί να δικαιολογηθεί ότι πήρε λάθος πληροφορία. Εκείνος όμως που συνεχίζει να ψευδολογεί και μετά τη διάψευση, δείχνει ότι εκτός από επαγγελματίας ψεύτης είναι και κακοήθης. Συνήθης πρακτική η κακοήθεια στις φυλλάδες του -παρολίγον βαφτισιμιού του αρχικουκουέ Ζαχαριάδη, ανεψιού του Κώστα Λουλέ και μέλους του Ελληνο-σοβιετικού Συνδέσμου- Ψυχάρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...