Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ευρωπολιτισμός



Είναι απαραίτητο  να κατανοήσουμε ότι η Ευρώπη που γνωρίζουμε μέσα από τις τηλεοράσεις δεν είναι η αληθινή Ευρώπη. Οπως και με κάθε είδηση η οποία διαχέει το σύστημα όμοια με θανατερό φαρμάκι, οι τηλεοράσεις προβάλλουν οτιδήποτε είναι σε θέση να γκρεμίσει τους θεσμούς και τις αξίες που ανέδειξαν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό στον κορυφαίο και κυρίαρχο της υφηλίου.

Eurovision 2013: 21η η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον τελικό!

Ευρώπη δεν είναι βέβαια οι λεσβίες από την Φινλανδία που επιδόθηκαν σε ασπασμούς επί σκηνής. Ούτε βέβαια οι καραγκιόζηδες της ελληνικής συμμετοχής με το ηθικοπλαστικό μήνυμα Alcohol is Free. Τα ναρκωτικά κοστίζουν ας πούμε και είναι και ποινικοποιημένα, αλλά μην στενοχωριέσαι, και  το αλκοόλ καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα μια χαρά.

Ετσι χαυνωμένους θέλουν τους Ελληνες. Ετσι χαυνωμένοι είναι και οι εκφυλισμένοι Ευρωπαίοι στους οποίους στόχευε το τραγούδι.

Τι κόμπλεξ κι αυτό! “Καλλιτέχνες” που εκπροσωπούν την Ελλάδα αλλά ντρέπονται για τη φουστανέλα και την μετέτρεψαν σε σκωτσέζικο κίλτ. Που τους πηγαίνει για τσάμικο αλλά τους βγαίνει βαλκάνια κλωτσοπατινάδα.

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη. Αυτήν την Ευρώπη την περιφρονούμε. Αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε την μεγάλη ευρωπαϊκή μας Πατρίδα στα χέρια των πρεζονιών, των ανόητων και των πούστηδων.

Θα αγωνιστούμε για μια ισχυρή Ευρώπη η οποία θα σέβεται τους πολιτισμούς των χωρών της μεγάλης Ευρωπαϊκής ομοφυλίας. Εκεί η Ελλάδα και οι Ελληνες που μπορούν να χτίσουν ξανά έναν πολιτισμό δυνατό, υγειή και ακμαίο όπως η μοίρα το έχει ορίσει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...