Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...! - ΒΙΝΤΕΟ


Για το νόμο για την ξενοφοβία και τον ρατσισμό μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Ασκώντας κριτική στη Χρυσή Αυγή, υποστήριξε ότι «δεν ξέρουμε για την Χρυσή Αυγή ή αν θα υπάρξουν και άλλα μορφώματα. Δεν αρκεί αυτό για να ηρεμήσουμε και να μπει σε μία βάση το ζήτημα της Χρυσής Αυγής αλλά είναι η αρχή τουλάχιστον να προφυλάξουμε τη Δημοκρατία εντός Κοινοβουλίου», τονίζοντας μάλιστα ότι

«Το θέμα είναι κοινωνικό, το θέμα είναι πολιτικό. Ο λαός τους έβαλε μέσα, ο λαός θα τους βγάλει αλλά πρέπει ο λαός να καταλάβει και να προστατευτεί από αυτούς. Δηλαδή, όταν η Χρυσή Αυγή μοιράζει χρήματα και υποκαθιστά τις πληγωμένες κοινωνικές δομές της πρόνοιας του κράτους, αυτό κάπως πρέπει να το προστατέψουμε. Να δούμε από πού προέρχονται τα χρήματα. Είχε πει ο Ηλίας Κασιδιάρης “απ’ την τσέπη μας”. Δεν μας είπε όμως ποιος τα βάζει στην τσέπη τους».

Η κυρία Αλ Σάλεχ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Κικής Δημουλά χαρακτηρίζοντας την αντίδραση που ξέσπασε στο διαδίκτυο υπερβολική. «Αυτές είναι υπερβολές. Μα είναι τρομακτικές υπερβολές. Το διαδίκτυο είναι ενδεικτικό της πόλωσης και της βίας αυτή τη στιγμή. Δεν είπε κάτι τρομακτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Σάλεχ ξεκαθάρισε ακόμη ότι οι ποινές θα προβλέπονται μόνο στην περίπτωση που είναι σαφές ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη.
  protothema.gr

 ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ@Λ@@


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...