Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


XA-KO13
Ένα «πονηρό» άρθρο ήταν το κύριο θέμα της πασχαλιάτικης έκδοσης της φυλλάδας του Μπόμπολα «Έθνος της Κυριακής». Το παπαγαλάκι του που το έγραψε, με ύφος στοργικού πατέρα που συμβουλεύει τα παιδιά του, επαινεί όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου για την άψογη στάση τους στην απαγόρευση της διανομής τροφίμων σε απόρους και ανέργους συμπατριώτες μας στο Σύνταγμα από την Χρυσή Αυγή και στην αστυνομική βία με την οποία επιβλήθηκε η απαγόρευση και τα παρακινεί να ρίξουν τους τόνους της μεταξύ τους αντιπαράθεσης και να συνεχίσουν να είναι σε κοινή γραμμή κατά της Χρυσής Αυγής. Ιδού:
Οι πολιτικοί να υπηρετήσουν την κοινωνία για να «σβήσει» το μίσος της Χρυσής Αυγής
«Ματαιώθηκε, χάρη στην παρέμβαση του δημάρχου της Αθήνας, το προπαγανδιστικό σόου που σχεδίαζε να πραγματοποιήσει στην πλατεία Συντάγματος η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Τα όσα επακολούθησαν με την επίθεση εναντίον του δημάρχου δεν εξέπληξαν κανέναν. Απόλυτα συνεπής προς το ήθος και τις πρακτικές των μελών της οργάνωσης ήταν η απόπειρα κακοποίησής του.
Φυσικά, η καταδίκη από τα κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά και της παραδοσιακής Αριστεράς υπήρξε ομόφωνη. Κάτι που επίσης δεν εξέπληξε. Η αντίθεσή τους στις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις των νεοναζιστών είναι διαπιστωμένη, κάθετη και απόλυτη. Όχι όμως και ικανή να αποδειχθεί αποτελεσματική ως θωράκιση της ελληνικής κοινωνίας και της πολιτικής ζωής από την απειλή της Χρυσής Αυγής…
Αν υπάρχει, κατά συνέπεια, μια πραγματικά αποτελεσματική αντιμετώπιση της νεοναζιστικής συμμορίας από πλευράς του πολιτικού κόσμου της χώρας, αυτή δεν είναι άλλη από τη διαμόρφωση ενός πολιτικού κλίματος μέσα στο οποίο κόμματα και πολιτικοί θα αντιπαρατίθενται ως αντίπαλοι αλλά όχι ως εχθροί.
Αυτό επιβάλλει, άλλωστε, η ίδια η λειτουργία του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Κόμματα και πολιτικοί συγκρούονται σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο με στόχο την ανάδειξη μέσα από την αντιπαράθεση αυτή των αποφάσεων και των μέτρων που θα υπηρετήσουν καλύτερα την κοινωνία και τις ανάγκες της.
Και όσο ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη είναι αυτή η διαδικασία, τόσο ανίσχυρες και αναποτελεσματικές αποβαίνουν οι απόπειρες των όποιων Μιχαλολιάκων να καταστήσουν το μίσος καθοριστικό παράγοντα της πολιτικής ζωής του τόπου.».
Συμπέρασμα: Οι «νταβατζήδες», άρα και οι εντολοδότες τους (οι διεθνείς τοκογλύφοι) θεωρούν ότι η παρούσα μνημονιακή συγκυβέρνηση του Φον Αντωνάκη μετράει μήνες και ετοιμάζονται για τη διάδοχο κατάσταση. Που μπορεί κάλλιστα να είναι μια ευρύτερη δεξιο-αριστερο-κεντρώα συγκυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ), με την ανοχή του ΚΚΕ, στο όνομα της αντιμετώπισης του «φασιστικού κινδύνου». Κάτι βέβαια που σημαίνει πως ο κίνδυνος αυτός για το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς είναι ήδη χειροπιαστός, με ποσοστά πέρα από κάθε πρόβλεψη για την Χρυσή Αυγή (που καμία σχέση δεν έχουν μ’ αυτά που δίνουν τσιγγούνικα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων). Μιλάμε για 20άρια και βάλε και για 2ο κόμμα!                                 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...