Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο ΝΕΟΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ, Η… ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ.


ROUPAKIOTIS
Όλα είναι έτοιμα πλέον για να κατατεθεί την Παρασκευή (τι ταχύτης!) στη βουλή προς συζήτηση ο νέος «αντιρατσιστικός» νόμος-τέρας, τον οποίο –πάνω στην απελπισία τους- περιμένουν ως μάννα εξ’ ουρανού οι ντόπιοι καθεστωτικοί και οι διεθνείς εντολοδότες τους.
Έτσι, ο δοτός (καθότι μη εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό) υπουργός «Δικαιοσύνης» της κατοχικής συγκυβέρνησης του Φον Αντωνάκη, Α. Ρουπακιώτης (φέρων το ψευδώνυμο «αφάνας») έδωσε συνέντευξη σχετικά μ’ αυτό στο ΑΠΕ – ΜΠΕ (το ίδιο μέσο που προχθές μετέδωσε την είδηση, ότι ο πρόεδρος του ΚΙΣ Ελλάδος είπε στους «σοφούς της Σιών» που συνεδρίαζαν στη Βουδαπέστη, πως αυτός ο νόμος έρχεται «μετά από πρωτοβουλία του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου – ΠΕΣ)… Στη συνέντευξή του, ο δοτός υπουργός, με εμφανή δόση επαρχιώτικης μεγαλομανίας, υποστηρίζει ότι στόχος του δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, αλλά και «οι Χρυσές Αυγές σε όλη την Ευρώπη». Ιδού τι είπε:
«Η αντίληψη την οποία υπηρετούμε στο υπουργείο Δικαιοσύνης είναι ότι όσο είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ένα πλήρες θεσμικό πλαίσιο για να καταπολεμούμε αυτά τα φαινόμενα, μην κάνουμε το λάθος και στοχοποιήσουμε και φέρουμε αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι όντως η Χρυσή Αυγή αλλά δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, είναι οι Χρυσές Αυγές σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να δούμε πρώτα τις αιτίες που προκαλούν τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής. Όντως είναι το μεταναστευτικό. Εδώ οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας και ιδιαίτερα η Αριστερά πρέπει να δει στην ουσία το πρόβλημα και όχι με έναν ρομαντισμό μόνο. Δεν αρκεί αυτό γιατί έτσι δεν προσφέρει τίποτα ούτε στους μετανάστες ούτε στη Δημοκρατία. Από την άλλη πλευρά και μια αντίληψη μηδενικής ανοχής και πάλι δεν φέρνει τα αποτελέσματα τα αναμενόμενα. Θέλω να πω ότι χρειάζεται μια ενίσχυση των θεσμών μας, του κοινοβουλίου, του προσώπου του κοινοβουλίου, της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας του κοινοβουλίου. Αν τα φθείρουμε μόνοι μας αυτά δίνουμε περιθώριο στη Χρυσή Αυγή».
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση γιατί απέτυχαν ανάλογες απόπειρες υπουργών του ΠΑΣΟΚ (επί Jeffrey) να περάσουν παρόμοιους νόμους, ο ρέκτης υπουργός υποστήριξε ότι «τώρα ωρίμασαν τα πράγματα». Γιατί κ. υπουργέ; Τι θα πει «ωρίμασαν τα πράγματα»; Σύκα είναι;
(ΥΓ): Πολύ «πατριωτικά» το’ χει πάρει ο κ. υπουργός το θέμα του νόμου που δήθεν γίνεται για να προστατεύσει από βιαιοπραγίες εις βάρος ομάδων ή ατόμων που γίνονται «με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό». Γιατί άραγε τέτοιος ζήλος; Μήπως υπάρχει κι άλλος λόγος πέρα από τους ήδη γνωστούς;                                       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...