Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ : "ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί έδωσε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ της δοτής από τους διεθνείς τοκογλύφους κατοχικής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας κι έστειλε σαφές μήνυμα στους πέραν του Ατλαντικού εντολοδότες του (που του έχουν τάξει πως αν τους κάνει τη βρωμοδουλειά με τη Χρυσή Αυγή θα τον κάνουν χαλίφη στη θέση του σημερινού χαλίφη Φον Αντωνάκη). Είπε, λοιπόν, ο εντολοδόχος του αμερικανοσιωνισμού για το… ποθούμενο των μεγάλων αφεντικών:

«Με τη συνταγματική αναθεώρηση πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν κριτήρια που θα αποκλείουν την ύπαρξη τέτοιου είδους μορφωμάτων (σ.σ. όπως η Χρυσή Αυγή) από το κομματικό μας σύστημα».

Μόνο που ο εκλεκτός των Νταίβιντ Χάρρις και ΣΙΑ υπολογίζει χωρίς τον… ξενοδόχο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση «ξενοδόχος» είναι ο ελληνικός λαός. Που θα σαρώσει και θα εξαφανίσει από την πολιτική ζωή της χώρας την μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τον ίδιον προσωπικά πριν προλάβουν να κάνουν συνταγματικές αναθεωρήσεις και τα ρέστα…

(ΥΓ): Αλήθεια κύριε υπουργέ ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής, η συνταγματική αναθεώρηση που σκέπτεστε να κάνετε, θα θέτει κριτήρια για να αποκλείει την ύπαρξη στην ενεργό πολιτική των κλεφτών και των απατεώνων που ρήμαξαν τον ελληνικό λαό και τα δημόσια ταμεία και για την επιστροφή των κλεμμένων πίσω; Ψιλοπράγματα θα μου πείτε, η Χρυσή Αυγή είναι το μείζον πρόβλημα των επικυρίαρχών μας, με τους κλέφτες και τους μιζαδόρους θα ασχολούμαστε; Άλλωστε, αυτοί είναι το βασικό κύτταρο της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας. Χωρίς αυτούς δε μπορεί να υπάρξει ούτε μια μέρα!
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...