Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

PAVLOPOULOS-BENYΠοιο είναι το πρώτο πράγμα (ίσως και το μόνο…) που θέτουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές στις συναντήσεις τους με τους πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου της δυστυχίας μας; Η Χρυσή Αυγή!
Αυτό δεν το λέμε εμείς, αυτάρεσκα, για να δείξουμε ότι το φαινόμενο-Χρυσή Αυγή έχει συνταράξει το παγκόσμιο κατεστημένο, το λένε οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες, σε κρίσεις… λογοδιάρροιας. Προχθές το βράδυ, λοιπόν, είπε ο Ευάγγελος (ο επονομαζόμενος «Ντούτσε»…) σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ και στη (συντρόφισσα) Έλλη Στάη:
«Θα είναι θρίαμβος της Χρυσής Αυγής αν δεν ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η Δημοκρατία θα φανεί παθητική και υποχωρούσα. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι θέμα αξιακό, λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών, πρέπει να προστατευτεί ο πυρήνας της δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή γελάει σε βάρος μας επειδή δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Το πρώτο θέμα που μας θέτουν στις διεθνείς επαφές είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει πλήρη νομοθεσία; Θα είναι ιστορικό λάθος αν δεν ψηφίσει η ΝΔ στη Βουλή. Είναι αφελείς οι Ευρωπαίοι που μας ζητούν να συμπληρώσουμε τη νομοθεσία μας;».
Γιατί άραγε τρέμουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές (τοκογλύφοι) την Χρυσή Αυγή, και αδιαφορούν παντελώς για τους υπόλοιπους… αντισυστημικούς του πολιτικού μας στερεώματος (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Κόμμα Καμμένου κ.τ.λ.); Οι απαντήσεις δικές σας…                                            ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...