Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΗΜΑΡ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


DHMAR
«Το αίμα νερό δε γίνεται», λέει ο σοφός λαός μας και για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται. Έτσι, λίγο μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των ληστοτρομοκρατών της Κοζάνης, ήρθε ανακοίνωση και από την συγκυβερνώσα με τον ψοφοδεξιό Αντωνάκη αριστερά της ΔΗΜΑΡ του μπάρμπα-Φανούρη, με την οποία τα ορφανά του Τσαουσέσκου (δια στόματος του Σ. Λυκούδη, γραμματέα της Κ.Ε. του ρεπούσειου συνονθυλεύματος και βουλευτή επικρατείας) ζητούν διώξεις… κατά αυτών που συνέλαβαν τους τρομοκράτες:
«Η τρομοκρατία είναι εχθρός της κοινωνίας και η Δημοκρατία πρέπει να την αποκρούσει αποφασιστικά. Η Δημοκρατία, όμως, δεν εκδικείται. Για τα παραμορφωμένα από τον ξυλοδαρμό πρόσωπα των συλληφθέντων στην Κοζάνη απαιτούνται έρευνα και εξηγήσεις».
Συμπέρασμα: ίδια είναι η αριστερά! Είτε ως αριστερή «τσόντα» της μνημονιακής συγκυβέρνησης του Αντωνάκη, είτε ως ροζ αμερικανοκομμουνιστικό συνονθύλευμα, είτε ως σφυροδρέπανο σταλινολάγνο κουκουέ! Αφορμή ψάχνει για να δείξει την αλληλεγγύη της στους… ένοπλους συντρόφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...