Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚ-ΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Οταν μέσα και έξω απο την Βουλή οι Ελληνες εθνικιστές καταγγέλουν την μειοδοτική συγκυβέρνηση των τουρκολάγνων Νενέκων και δοσιλόγων, αντιμετωπίζονται απο τους κυβερνητικούς βουλευτές με εκφράσεις '' μα τι λένε αυτοί οι ακραίοι;''.
Αυτοι οι ακραίοι λοιπόν δεν λένε τίποτε άλλο παρά την ωμή αλήθεια.
Και η αλήθεια ενοχλεί τους ελαφροδεξιούς βουλευτές της ΝΔ, αυτούς τους θρασείς ''πατριώτες του φερετζέ' '( δεν ασχολούμαι με τα μνημονιακά κόμματα - μορφώματα της Ρεπούση και του Χατζηοσμάν ).
Οι εθνικιστές σας ενοχλούν γιατι με την φωνή της αλήθειας ξυπνούν τον ελληνικό λαό απο το σόκ του μνημονίου και τα τουρκοσήριαλ.

Η πικρή  αλήθεια είναι ότι η  πολιτική σας  δεν είναι καινούργια, είναι συνέχεια της πολιτικής Σημίτη και Παγκάλου αλλά και του δικού σας πρώην αρχηγού,  ''κουμπάρου'' του Ερντογάν και σας κατατάσει  δικαίως πλέον στα γιουσουφάκια της Άγκυρας. Γίνατε τα τσιμπούκ-ογλάνια του Ερντογάν.
Να σας χαίρεται και να τον χαίρεστε και σεις τον ''πατριώτη μακεδονομάχο'' Αρχηγό σας ΣουλεΪμαντώνη Σαμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ





ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ CNN: "ΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"!

Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις .

stournaras-vgainei-ix
Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους... Την απίστευτη δήλωση έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας , σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.
Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του "δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα"!
Καταλάβατε τώρα τι γίνεται...
πηγή

Ωμή παραδοχή Στουρνάρα στο CNN: "Ας μας αγοράσουν οι τούρκοι..Θέλουμε παγκοσμιοποίηση ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ"




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...