Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Προκαλούν οι διαστροφείς της ιστορικής αληθείας!


Συνεχίζουν να προκαλούν και να παραπλανούν την κοινή γνώμη οι… ενημερωταί μας, εις τα περί του «ναζιστικού» χαιρετισμού του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής.
Αναγράφει, λοιπόν, το «δημοκρατικό» Βήμα του πρώην (;) κομμουνιστού Ψυχάρη:
«Επιμένει στον ναζιστικό χαιρετισμό η Χρυσή Αυγή – Με ανακοίνωσή της προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».
Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε ο φασιστικός χαιρετισμός του επονομαζόμενου «Αρχηγού» της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου, το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιδιώκει να παρουσιάσει τον φασιστικό χαιρετισμό ως... ελληνικό χαιρετισμό!
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι  το εθνικό καθεστώς του Ι. Μεταξά, που είπε όχι στους ξένους εισβολής και τους πολέμησε στην Πίνδο, είχε καθιερώσει επισήμως τον χαιρετισμό με τεταμένη την δεξιά και προσθέτει: «Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας».
Υπάρχουν πάμπολλες φωτογραφίες των νέων της ΕΟΝ (αυτών που έγραψαν το Έπος του ’40) να χαιρετούν ελληνικά, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές της ανακοινώσεως της Χρυσής Αυγής. Όμως, οι διαστροφείς της ιστορικής αληθείας προτιμούν να συνοδεύσουν το απεχθέστατο κείμενό τους με μια φωτογραφία του… Χίτλερ να χαιρετά με τον γνωστό τρόπο. Γιατί άραγε; Για τόσο κάφρους περνούν τους αναγνώστες τους;
(ΥΓ): Εάν οι μεγάλοι «δημοκράται» επιθυμούν να μάθουν την πάσα αλήθεια για τον χαιρετισμό, δεν έχουν παρά να ερωτήσουν τους ομοίους των, Μίκη Θεοδωράκη και Μανώλη Γλέζο, οι οποίοι ως νεαρά μέλη της ηρωικής ΕΟΝ σίγουρα θα έχουν χαιρετήσει χιλιάδες φορές «ναζιστικά»…
Γ. Δημητρακόπουλος
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Π. Φάληρο - Αθήναι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...