Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Στην αντεπίθεση

Όταν το Σύστημα κλιμακώνει τις επιθέσεις του, σημαίνει ότι πάμε καλά. Όταν περνάμε στην αντεπίθεση, ακόμη καλύτερα.

Ως φαίνεται, το κυβερνητικό σχήμα αδυνατεί να δώσει στον Ελληνικό Λαό άρτο, σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες του. Μπροστά στα αδιέξοδα της ατολμίας την οποίαν επιδεικνύει ως προς την εξωτερική διαπραγμάτευση, επιλέγει να δώσει θεάματα. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί τα βήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το τρένο της ρήξης και ανατροπής αργεί. Οι συνιστώσες αδημονούν. Ας πάρουν αντιφασισμό να ξεθυμάνουν.

Οι διαρκείς προκλήσεις από το μακρύ χέρι του Συστήματος, τους «γνωστούς-αγνώστους» για τις δυνάμεις καταστολής, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, οι τρομοκρατικές επιθέσεις. η κυνική ομολογία της αστυνομικής διοίκησης όπως αποκαλύφθηκε δημόσια στην Βουλή (είσαστε μόνοι σας, πιάστε εσείς και φέρτε τους τρομοκράτες), η θρασύτητα και η παρανομία της Βουλευτού Κατριβάνου, του Δημάρχου της Πάτρας, και άλλων σταλινικών απολιθωμάτων, δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει αυξημένη απήχηση στην κοινωνία η οποία δεν καλύπτεται ούτε από τις ηχηρώς στημένες δημοσκοπήσεις, ούτε από τους ψιθύρους συμπλεγματικών «χωρικών».

Η Χρυσή Αυγή, και μόνον αυτή, ενοχλεί τους εργατοπατέρες που επί δεκαετίες καννιβάλιζαν τους Έλληνες. Τους συνδικαλιστές που τόσο αγαπούσαν τους ανέργους και τους φτωχούς, ώστε κατασκεύαζαν συνεχώς νέους ανέργους και νέους φτωχούς. Τους προστάτες των εργαζομένων που τόσο προστάτευσαν την εργατιά ώστε να την εξουδετερώσουν βιολογικά. Η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, μέχρι την δυναμική είσοδο στην πολιτική της Χρυσής Αυγής.

Ετοιμάζουν ένα νέο 2013 για να αποτρέψουν τις διαρροές από τα Αριστερά, όπως η ΝΔ που έβλεπε τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή από τα Δεξιά; Ίσως. Στο σκηνικό της μετωπικής αντιπαράθεσης το οποίο εμφανώς πλέον στήνεται, η Χρυσή Αυγή απαντά και πάλι με εξαιρετική αυτοσυγκράτηση. Γνωρίζει ότι οι δυνάμεις της εθνοδιάλυσης θέλουν να οδηγήσουν το πολιτικό παιχνίδι σε μια σύγκρουση «των άκρων» ώστε να θέσουν στο περιθώριο το μαζικό, λαϊκό εθνικιστικό κίνημα Έχουμε πει και δεν θα κουραστούμε να το λέμε. «Αριστερά» και «Δεξιά», και τα αποτυχημένα κόμματα της Μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, διχάζουν. Η Πατρίδα ενώνει. Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς, πάνω από τεχνητές πολώσεις, μακριά από ξενοκίνητες διαμάχες που αιματοκύλησαν τον Ελληνικό Λαό. Αυτό δεν σημαίνει ότι απέναντι στην παρακρατική επιθετικότητα απεμπολεί το δικαίωμά της να προστατέψει τον δίκαιο και νόμιμο Αγώνα της και τους Αγωνιστές της.

Η αντίδραση των κομμουνιστικών απολιθωμάτων, δείχνει ότι η δύναμή μας βρίσκεται εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στις γραμμές των αγρίως κυνηγημένων Ελλήνων. Ό,τι και να πουν, ό,τι και να κάνουν, έχουμε δίκιο και η ίδια η ζωή το αποδεικνύει.

Εχθροί και «φίλοι» θέλουν να μας «προφυλάξουν» από την διάδοση των θέσεών μας στην Κοινωνία. Τους διαψεύδουμε. Μέσα και έξω από την Βουλή, μέσα και έξω από τις φυλακές, μέσα και έξω από το χώμα, Έλληνες στην Ζωή και στον Θάνατο.

Οι εχθροί μας, μας βλέπουν παντού. Είμαστε οι ερινύες τους. Οι νικητές με τα σταθερά καθεστώτα εβδομήκοντα ετών  βλέπουν παντού την απειλή της ανατροπής του ψέμματός τους, ακόμη και στον χλοοτάπητα ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Παρακολουθούν, φακελώνουν, κρατούν αρχεία δεκαετιών με κείμενα, ομιλίες, συζητήσεις, φωτογραφίες.

Θέλουν να θυμούνται και να αναμασούν το παραμύθι τους, αλλά έχουν την απαίτηση να ξεχάσουμε τι έκαναν τα ιερά τους γελάδια, οι Μπελογιάννηδες και οι Βελουχιώτιδες στον Μελιγαλά, στον Φενεό, στην Στυμάγκα,  στην Αθήνα του 2008, στην Μαρφίν, στο Νέο Ηράκλειο, στο Μαρούσι, παντού απ’ όπου πέρασαν οι εγκληματικές τους συμμορίες, με τους Αριστερούς δολοφόνους και τις αγγλικές λίρες.  Θέλουν να αναμασούν την παλιωμένη τσίχλα του «φασισμού» για να κάνουν τον λαό να ξεχάσει ότι οι ίδιοι είναι οι ξενόδουλοι, αυτοί που λένε τα Γιαβόλ και εκχωρούν την εθνική μας κυριαρχία.

Έναν αντίπαλο έχει το εθνικιστικό κίνημα. Και θα δανειστώ για να τον περιγράψω μια φράση του πρώην πρωθυπουργού, άμυαλου και εμπαθούς διώκτη της Χρυσής Αυγής. Αναφερόμενος στους γλιτσερούς καπιταλιστές και κομμουνισταράδες συμβούλους του, τους Λαζαρίδηδες και τους Μουρούτηδες, που του υπαγόρευσαν και του υπαγορεύουν την πολιτική του, τους αποκαλεί «εντοιχισμένους». Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αφήσει στην μιζέρια τους τους «εντοιχισμένους», τους εμμονικούς,  τους υπερεπαναστάτες, όσους αμπελοφιλοσοφούν και επικρίνουν αλλά είναι απόντες από τους αγώνες της, όσους την βλέπουν ως σημαία ευκαιρίας και πεδίο προσωπικών στοιχημάτων, όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τους αγώνες των αγνών και έντιμων αγωνιστών της. Είναι λίγοι απέναντι στην Ιστορία και τις απαιτήσεις της Πατρίδας. Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

Απέναντι στα ζόμπι της Αριστεράς και τους νεκροζώντανους της Δεξιάς, απέναντι στους λωποδύτες και τις εγκληματικές συμμορίες που πίνουν το αίμα του Λαού μας. Δίπλα στους Έλληνες. Σε όλους τους Έλληνες. Μαζί για έναν κοινό σκοπό. Την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα του Αύριο, την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες. Μέχρι την Νίκη-Ζήτω η Νίκη.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...