Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ηχηρή διάψευση από τη Χρυσή Αυγή

Το πολιτικό σύστημα βλέποντας την ραγδαία άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής από την μία πλευρά φιμώνει τις δραστηριότητες του Λαϊκού Συνδέσμου και από την άλλη διαδίδει ψευδείς ειδήσεις με στόχο τον αποπροσανατολισμό και την διασπορία αμφιβολιών στον Λαό σχετικά με την Χρυσή Αυγή.
Η Κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», βασιζόμενη σε λανθασμένες πληροφορίες που έχουμε και στο παρελθόν διαψεύσει, δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Ανοιχτή πρόσκληση Καρατζαφέρη στη Χρυσή Αυγή». Καθόλου τυχαίο βέβαια το γεγονός ότι η Real News επιλέγει να αναδημοσιεύσει, επί της ουσίας, το δημοσίευμα της Kontra News για το οποίο είχε σταλεί σχετική ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι και τότε υπήρξε ηχηρή διάψευση από τη Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει για ακόμη μια φορά όσα δημοσιεύονται και επαναλαμβάνει:

Α) Δεν συμμετέχουμε σε καμία διεργασία για την δημιουργία οποιουδήποτε «πολιτικού σχήματος κατά τα πρότυπα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και ασφαλώς δεν έχουμε λάβει την οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία.

Β) Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και στις επόμενες εκλογές θα συμμετέχουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ με στόχο να καταλάβουμε την δεύτερη θέση και να είμαστε η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Γ) Στην μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι Έλληνες που αντιμάχονται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ταυτίζονται με τις Πολιτικές μας Θέσεις, πιστεύουν στις Ιδεολογικές μας Αρχές και τιμούν την πολιτική μας διαδρομή.
Δ) Όποιος επιθυμεί να συμπαραταχθεί στον όμορφο και σκληρό Αγώνα της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και αυτός τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και τις συκοφαντίες που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα, πληρώνοντας το τίμημα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην διαφθορά και την ξενοκρατία.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...