Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο ακριτικό Δίστρατο της μεθορίου Ιωαννίνων! Δώρα και ευχές για καλά Χριστούγεννα στα Ελληνόπουλα - Φωτορεπορτάζ

Στα πλαίσια της περιοδείας του συναγωνιστή Χρήστου Παππά στην Ήπειρο κλιμάκιο συναγωνιστών βρέθηκε στο Δίστρατο στην μεθόριο του Νομού Ιωαννίνων όπου επισκέφθηκε το μονοθέσιο δημοτικό σχολείο-νηπιαγωγείο με σύνολο 15 παιδιών και προσέφεραν δώρα στα Ελληνόπουλα, συνεχάρησαν τις εκπαιδευτικούς και ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα.
Στο κοινοτικό γραφείο ο πρόεδρος κ. Σπανός ενημέρωσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον περιφερειακό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο κ. Αναγνώστου για τα τοπικά προβλήματα και τον προτεινόμενο τρόπο επίλυσής τους.
Στο Δίστρατο όπως και σε ακόμα ένα χωριό της περιοχής με πρωτοβουλία των τοπικών αρχών παρέχεται δωρεάν γεύμα κάθε μεσημέρι μετά τη λήξη του σχολείου στην αίθουσα του κοινοτικού γραφείουΑυτό θα έπρεπε να είναι καθιερωμένο για όλα τα Ελληνόπουλα στα Ελληνικά σχολεία και όχι για τους λαθροεισβολείς και τα παιδιά τους στα hotspot. Το τραγικό για την περιοχή είναι ότι σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία και κατ λύματα έχουν δοθεί με κόστος 28 ευρώ το κεφάλι στους λαθρομετανάστες επιβαρύνοντας επιπλέον την τσέπη του αγρίως φορολογούμενου Έλληνα!
Επιπλέον επισκέφθηκαν την μονή Μολυβδοσκεπάστου, 18 χιλιόμετρα από την Κόνιτσα και μόλις 400 μέτρα από τα σύνορα με την Αλβανία και τον τάφο του αειμνήστου μητροπολίτου Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης και ακούραστου αγωνιστή των Εθνικών δικαίων και της ελευθερίας των Βορειοηπειρωτών αδελφών μας, Σεβαστιανού.
Από το ρεπορτάζ της εθνικής εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» που κυκλοφορεί
Περισσότερες φωτογραφίες: 



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-akritiko-distrato-moirase-dwra-stous-mathhtes#ixzz4TlCX7K3x

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...