Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η πολύτεκνη οικογένεια θεμέλιος λίθος της Νέας Ελλάδας



Το Εθνικό Κράτος θα προστατεύσει και θα ενισχύσει τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες από την πλευρά τους ενισχύουν με τον μεγάλο αριθμό των παιδιών τους το εργατικό δυναμικό της χώρας, το στρατό κτλ. 

Θα πρέπει να γίνουν ειδικές ρυθμίσεις, φοροαπαλλαγές, επιδόματα ικανά να βοηθήσουν την φτωχή κυρίως πολύτεκνη οικογένεια, στέγη και κίνητρα για την δημιουργία πολύτεκνων οικογενειών. Το Ενιαίο Επίδομα Τριτέκνων και Πολυτέκνων έχει σημαντικό ρόλο στη μάχη κατά του κοινωνικού αποκλεισμού στην Ελλάδα, διότι πολύτεκνες οικογένειες και η φτώχεια είναι χαρακτηριστικά που συνδέονται στενά.
Τα μέτρα για την στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι συνολικά και ΟΧΙ αποσπασματικά.

Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι πιο πολύ πάνω στους πολύτεκνους και να προσέξουμε περισσότερο τα προβλήματά τους και τις ανάγκες τους, αφού η χώρα έχει ανάγκη τις πολύτεκνες οικογένειες για να επιζήσει το Έθνος. 

Μέχρι τότε θα πρέπει άμεσα αυτή η κυβέρνηση:

1. να εξαιρέσει το Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων – Πολυτέκνων από τις μνημονιακές δεσμεύσεις και διαπραγματεύσεις, χαρακτηριζόμενο ως «ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ»

2. να καταργήσει τα εισοδηματικά κριτήρια

3. να καταργήσει την επιβολή χαρτοσήμου 3,6% που έχει επιβληθεί

4. να μην μειώσει το επιδοτούμενο ποσό, το οποίο ήδη χορηγείται 


Απόσπασμα από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής (8ο Συνέδριο 27-3-2016)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Το Δημογραφικό πρόβλημα είναι ένας θανάσιμος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Σε συνδυασμό με την αθρόα λαθρομετανάστευση σημαίνει ότι σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή θεωρεί ως καθήκοντα του κράτους την υπεράσπιση της ζωής (από την σύλληψη μέχρι τον θάνατο), την προστασία της οικογένειας ως θεμελιώδους μονάδας της κοινωνίας, και την υποστήριξη για την αύξηση του πληθυσμού του ελληνικού λαού. Η μείωση του ποσοστού των γεννήσεων συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική κρίση, και στην γήρανση του πληθυσμού. 

Το κράτος θα επικεντρωθεί γρήγορα και ενεργά στην επίτευξη του διπλασιασμού του ρυθμού αύξησης του πληθυσμού, τουλάχιστον έως Τ. F.R. 3, 5%. 

Τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, και αποτελούν απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος. 

Η Χρυσή Αυγή προτείνει: -Κατάργηση του νόμου 821 της 15/9/1978, ο οποίος νομιμοποίησε τις αμβλώσεις, και θεσμοθέτηση βαρέων κυρώσεων για όσους τις διενεργούν.

Διενέργεια εκστρατείας πληροφόρησης σχετικά με τις σοβαρές βλάβες που δύνανται να προκαλέσουν στην σωματική και ψυχική υγεία των γυναικών οι πρακτικές άμβλωσης. Οι εκτρώσεις στην Ελλάδα είναι 400.000 τον χρόνο. Δηλαδή κάθε χρόνο καταστρέφεται μία ολόκληρη πόλη όπως η Πάτρα. Η άμβλωση είναι φόνος. Οι σύζυγοι γίνονται παιδοκτόνοι αντί να είναι γονείς διότι υπηρετούν την φθορά και τον θάνατο αντί να δίνουν ζωή.

-Εφαρμογή προγράμματος ψυχολογικής και υλικής βοήθειας για τη γυναίκα που δεν προτίθεται να ολοκληρώσει την εγκυμοσύνη, προγράμματος προσανατολισμένου στην γέννηση του παιδιού και, αν χρειαστεί, στην εποπτευόμενη υιοθεσία του από άλλη ελληνική οικογένεια.

-Απαγόρευση των πρακτικών που δεν σέβονται την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής, όπως τα πειράματα επί ανθρώπων και η συγκομιδή ανθρωπίνων οργάνων με «παλλόμενη καρδιά». Προς τον σκοπό της δημογραφικής ανακάμψεως προτείνουμε:

-Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η Χρυσή Αυγή το 2013 συνέταξε Σχέδιο Νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή θα μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. 
Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.

-Οικονομική ενίσχυση των μητέρων που επιλέγουν να μην εργάζονται, ώστε να φροντίσουν οι ίδιες τα παιδιά τους, και αύξηση της επιδότησης για κάθε νεογέννητο.

-Προτεραιότητα στις πολυμελείς οικογένειες για την αγορά ή ενοικίαση σπιτιού. -Προώθηση του προτύπου της φυσικής οικογένειας. Ενθάρρυνση της εκπαίδευσης για τον σεβασμό και την προστασία της ζωής.

-Νομοθετική μεταρρύθμιση για την εξασφάλιση της μέγιστης ταχύτητας έγκρισης των διαδικασιών υιοθεσίας από ελληνικές οικογένειες για ελληνόπουλα.

-Κοινή επιμέλεια των παιδιών σε περιπτώσεις διαζυγίου για την διατήρηση της ισόρροπης ψυχικής ανάπτυξης των τέκνων. 

-Εφαρμογή προγράμματος ενσωμάτωσης των ηλικιωμένων ατόμων σε δράσεις εθελοντισμού. Οι ηλικιωμένοι καθίστανται ιδιαίτερα χρήσιμοι για το υπό ανασυγκρότηση Έθνος, με την έμπειρη κοινωνική δύναμή τους.

-Τα ωφελήματα των πολυτέκνων ξεκινούν από το 3ο παιδί και θα αυξάνονται για κάθε επιπλέον παιδί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...