Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Περιοδεία της Χρυσής Αυγής στα ελληνοαλβανικά σύνορα: Κοσμοσυρροή σε εκδήλωση στην Πρέβεζα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Περιοδεία της Χρυσής Αυγής στα ελληνοαλβανικά σύνορα: Κοσμοσυρροή σε εκδήλωση στην Πρέβεζα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Ανταπόκριση από την Πρέβεζα και το prevezabest
Επίσκεψη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 21/12, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, συνοδευόμενος από τους κυρίους Αναγνώστου και Μπαρτζώκα. 

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε την Μονή Μολυβδοσκεπάστου και στρατιωτικά φυλάκια, απ'όπου και το φωτογραφικό υλικό.
Σε συγκέντρωση φίλων και μελών του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, βρέθηκε και μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 21/12 σε χώρο καταστήματος στην Γέφυρα Καλογήρου, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.
Η ομιλία του κ.Παππά πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του στην Ήπειρο αλλά και στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, απ’όπου και θα σας παρουσιάσουμε υλικό σε νεότερη ανάρτηση.
Επίσης, ολόκληρη η ομιλία του Παππά από την χτεσινή εκδήλωση στην Γέφυρα Καλογήρου θα αναρτηθεί σε νεότερη ανάρτηση. Ο κ. Χρήστος Παππάς, έφτασε στον χώρο του καταστήματος στις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή" του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κ. Κων/νο Αναγνώστου και από τον γραμματέα της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα, εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο αλλά και επίσης μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής Σπύρο Μπαρτζώκα.
Εκεί, βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αλλά και την ομιλία του Βουλευτή Χρήστου Παππά.
Προτού ξεκινήσει την ομιλία του ο κ.Παππάς, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι κύριοι Μπαρτζώκας και Αναγνώστου, με τον κ.Μπαρτζώκα να εύχεται καλές γιορτές και χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους, ενώ ο κ.Αναγνώστου αφού και ο ίδιος ευχήθηκε καλές γιορτές, αναφέρθηκε στην περιοδεία που πραγματοποίησαν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο στην μονή Μολυβδοσκεπάστου (Η Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου βρίσκεται στο Β.Δ. τμήμα της Ηπείρου, 18 χιλιόμετρα από την Κόνιτσα, Το μοναστήρι είναι μόλις 400 μέτρα από τα σύνορα με την Αλβανία. 
Ο κ. Παππάς με απλή, κατανοητή και "καθαρή" ομιλία, αναφέρθηκε σε μια σειρά πραγμάτων, Εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα, ο κ.Παππάς αναφέρθηκε στην διακήρυξη της Χρυσής Αυγής, όπου μεταξύ άλλων ανάφερε "ότι απορρίπτει κάθε περίπτωση συμπλεύσεως του Εθνικιστικού κινήματος τόσο με το Μαρξιστικό Σύριζα όσο και με την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Στα εθνικά ζητήματα πρέπει να είμαστε ένα (όλοι μαζί) Εμείς είμαστε με την Ελλάδα…αυτοί (Ν.Δ.) είναι με την Ευρώπη, καμία συνεργασία με τους εχθρούς της πατρίδας και καμία συνεργασία με τους μνημονιακούς, με αυτούς που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο της Αριστεράς τον Αύγουστο του 2015 . Είμαστε η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη στην πατρίδα μας"
Επίσης, ο κ.Παππάς αναφέρθηκε στην Τουρκική απειλή, ενώ δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να έχει ξεκάθαρη θέση με ένα Casus belli το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή. Στην πολιτική δεν είμαστε για να έχουμε βουλευτικό αυτοκίνητο, στην πολιτική είμαστε για να κυβερνήσουμε και να ελευθερώσουμε τον τόπο, γι΄αυτό αγωνίστηκαν οι Έλληνες…για να είμαστε ραγιάδες; δεν είμαστε ραγιάδες, γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες. Να κλείσει το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, δεν είναι δυνατόν να έχουμε τα φίδια στον κόρφο μας, δήλωσε ο Χρήστος Παππάς.
Στο ζήτημα των Σκοπιών και της ονομασίας, ο κ.Παππάς δήλωσε "κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονίας μας, δεν υποχωρούμε στο θέμα της ονομασίας, η Μακεδονία είναι δική μας".
Μάλιστα ο κ.Παππάς αναφέρθηκε στην λαθρομετανάστευση αλλά και στην Φιλιππιάδα και στον αναβρασμό που επικράτησε στην τοπική κοινωνία με την μη αποδοχή των παιδιών των λαθρομεταναστών όπως τα χαρακτήρισε ο κ.Παππάς στα σχολεία της περιοχής. Επίσης ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στον διεθνή λογιστικό έλεγχο του χρέους , να σηκώσουμε το ανάστημα μας, δεν χρωστάμε, μας χρωστάνε, δήλωσε ο κ.Παππάς.
Ο κ.Παππάς, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να αγοράσουν τις εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και να ενημερώνονται για τις θέσεις του κινήματος. Τέλος, ο κ.Βουλευτής του Εθνικιστικού Κινήματος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στην μονή μολυβδοσκεπάστου , ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του ευχές για Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.
Μάλιστα, ανήγγειλε την ίδρυση ενεργού πυρήνα της Χρυσής Αυγής και στην Άρτα, έπειτα την ίδρυση στην Πρέβεζα και τα Γιάννενα. Αμέσως μετά, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ του ιδίου και των παρευρισκομένων. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-prebeza#ixzz4Tl9VUBEd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...