Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!


Γράφει ο Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης.

Έρευνες επί ερευνών γιατί ο Εθνικισμός στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο καλπάζει.
Το ακούσαμε στην εκπομπή του Κωστόπουλου χθες, το ακούμε σε διάφορες έρευνες, το αποτυπώνουν οι λαοί στα αποτελέσματα των εκλογών κάθε φόρα και πιο ισχυρά.
Κάποιοι κολλημένοι μιλούν για το σύνδρομο της Βαϊμάρης. Κάποιοι άλλοι λένε πως αν δώσουμε αυξήσεις το φαινόμενο θα λήξει…
Άλλοι λένε πως θα λήξει αν πάνε οι λαθρομετανάστες στην Αφρική…
Λες και χάλασε ο κόσμος αν γίνουμε όλοι Εθνικιστές για το καλό της Πατρίδας μας.
Δεν φταίει σύντροφοι, ούτε η λαθρομετανάστευση, ούτε το οικονομικό για την άνοδο του εθνικισμού.
Σε μια εποχή που σε όλο τον πλανήτη κυριαρχεί ανισορροπία, η επιστροφή στις ανθρώπινες αξίες και η προσέγγιση στο φυσικό νόμο είναι η μόνη θεραπεία για τον άνθρωπο.
Στον καιρό όπου η πνευματική ψώρα θεωρείται προσόν και το φυσιολογικό λιθοβολείται και φυλακίζεται, στον καιρό που η ανωμαλία εκθειάζεται και το ήθος διώκεται, στην εποχή όπου η οικογένεια διαλύθηκε, η γυναίκα έγινε αντικείμενο, το χρήμα μοναδικό μέσο επιβίωσης και προορισμός και η αποχαύνωση μόδα, ο εθνικισμός μοιάζει με ανοιξιάτικο τοπίο μετά από ένα βαρύ παγερό χειμώνα.
Άνθρωπο δεν σε κάνει ο ορισμός ενός επιστήμονα αλλά η όλη διαδικασία,εσωτερική και εξωτερική που σε διαχωρίζει από την υπόλοιπη πλάση. Η ουσιαστική μόρφωση, η παραγωγή σκέψης, η εργασία, εσωτερική και εξωτερική, η οικογένεια, η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και χίλια άλλα.
Σε μια άρρωστη Ευρώπη, γεμάτη καρκινώματα ο εθνικισμός δρα ως δυνατή αντιβίωση η οποία αργά ή γρήγορα θα επαναφέρει τις πατρίδες, τα έθνη σε μια πιο υγιή κατάσταση. Στο χέρι μας όλα. Ο κάθε ένας ασήμαντος από εμάς να συστρατευθεί και όλοι μαζί να γίνουμε μια γιγάντια Νέμεσις που θα καταστρέψει κάθε τι σάπιο επαναφέροντας τη φυσική τάξη. Στην πιο κρίσιμη καμπή της παγκόσμιας ιστορίας ο εθνικισμός θα δώσει τη μάχη και τη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...