Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Κλαρίνο για τον «πλανητάρχη» οι αμερικανοκομμουνιστές: Τι μήνυμα κομίζει ο Ομπάμα;

Κλαρίνο για τον «πλανητάρχη» οι αμερικανοκομμουνιστές: Τι μήνυμα κομίζει ο Ομπάμα;
Είδαμε πριν από λίγη ώρα την τελετή υποδοχής του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ («Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι που λέγανε κάποιες... ψυχές παλιότερα) στο αεροδρόμιο, παρουσία του κυβερνητικού εταίρου στις γονυκλισίες, Πάνου Καμμένου.
Η κυβέρνηση περιμένει ομολογουμένως πολλά από αυτή την επίσκεψη, αγνοώντας προφανώς ότι ο προσκεκλημένος της είναι απερχόμενος, τουτέστιν δεν έχει δικαιοδοσία για τίποτε, παρά μόνο να κάνει δηλώσεις και χειραψίες.
Ποιο είναι το μήνυμα που φέρνει από το Αμέρικα, όμως, ο απερχόμενος «πλανητάρχης»; Στην τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα ανέφερε ότι έχει τις διαβεβαιώσεις του Τράμπ ότι θα παραμείνει προσηλωμένος στο ΝΑΤΟ και στην έως τώρα εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και ότι έρχεται στην Ελλάδα και ακολούθως στη Γερμανία για να μεταφέρει αυτό το μήνυμα.
Στην συνέντευξη που έδωσε στην «Καθημερινή» επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό, αφού το μήνυμά του αφορούσε την συνέχιση των μνημονίων και του εποικισμού της Πατρίδος μας από τους λαθρομετανάστες, καθώς και την ελπίδα του ότι το Κυπριακό θα λυθεί σύντομα, προς χάριν των τουρκικών συμφερόντων, που συνάδουν με τα συμφέροντα των αμερικανικών εταιρειών.
Το γεγονός ότι στην κουστωδία του πέρα από πράκτορες για την ασφάλειά του περιλαμβάνονται ο Τζακ Λιού και η γνωστή και μη εξαιρετέα Βικτόρια Νούλαντ, άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα μνημόνια και την κακή πορεία των Εθνικών Θεμάτων, αποδεικνύει ότι αυτή ακριβώς είναι η πορεία που θα ακολουθηθεί στην διήμερη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικό της απαξίας που δείχνει ο Λευκός Οίκος για το ταξίδι στην Ελλάδα είναι ότι στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Ομπάμα πριν ακριβώς ξεκινήσει το ταξίδι του, η μοναδική αναφορά στην Ελλάδα έγινε ως τον σταθμό που θα προηγηθεί του ταξιδιού του στην Γερμανία, για να συναντήσει την Μέρκελ.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/klarino-gia-ton-planhtarchh-oi-amerikanokommounistes-ti-mhnuma-komizei-o-om#ixzz4Q5qMj5gH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...