Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Συνοδοιπόρος του ΚΚΕ ο Μητσοτάκης: Οι διαχρονικές σχέσεις στενής συνεργασίας νέας δημοκρατίας-κομμουνιστών

Παρουσιάζουμε μία σειρά ντοκουμέντων που αποδεικνύουν την αγαστή συνεργασία των δύο κομμάτων του εγκλήματος και της εθνικής προδοσίας, δηλαδή της ΝΔ και του ΚΚΕ:

1) Νομιμοποίηση του ΚΚΕ από τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή: το πρώτο πράγμα που έκανε ο νεκροθάφτης του Κυπριακού Ελληνισμού αμέσως μετά την επιστροφή του στην εξουσία ήταν να νομιμοποιήσει τα «συντρόφια» του εγκληματικού ΚΚΕ και να τους δώσει όλα τα εχέγγυα για να κυριαρχήσουν ιδεολογικά και να επιβάλλουν την αριστερή ιδεολογική τρομοκρατία, τις συνέπειες της οποίας πληρώνουμε σήμερα

2) Το ΚΚΕ στην εξουσία με υπογραφή Μητσοτάκη: 1η Ιουλίου του 1989: ο Φλωράκης αποδέχεται την πρόταση Μητσοτάκη να σχηματίσουν από κοινού κυβέρνηση το ΚΚΕ με τη ΝΔ. Στις 2 Ιουλίου ορκίζεται η κυβέρνηση Τζαννετάκη, με την κομμουνιστική αριστερά να προσκολλάται ως «τσόντα» σε κυβέρνηση της δεξιάς! Τι επακολούθησε; Το «αμαρτωλό ‘89», η επέλαση της Siemens και η κατάληψη της οικονομικής ζωής της χώρας από την γερμανική οικονομική ολιγαρχία.

3) Ο εισαγγελέας της Μόσχας ζητά δικαστική συνδρομή για τα εκατομμύρια του Στάλιν: ως γνωστόν οι ΚΚΕδες έχτισαν ολόκληρη οικονομική αυτοκρατορία με τα αιματοβαμμένα εκατομμύρια του Στάλιν. Όταν έπεσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός, ο εισαγγελέας της Μόσχας ζήτησε πίσω τα λεφτά που είχαν κλαπεί από τον ρωσικό λαό για να τρώνε με χρυσά κουτάλια τα λαμόγια του Κ.Κ. Η τότε κυβέρνηση της ΝΔ αρνήθηκε την παροχή δικαστική συνδρομής και «καθάρισε» τους απατεώνες κομμουνιστές

4) Οι κόκκινες μπίζνες με το κτίριο της Μπουμπουλίνας που η ΝΔ χάρισε στο ΚΚΕ: Ένα μεγάλης οικονομικής αξίας κτίριο επί της οδού Μπουμπουλίνας 22 αγοράστηκε το 1992 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη από το ΚΚΕ. Τιμή αγοράς 100 εκατομμύρια δραχμές. Λίγα χρόνια αργότερα το ΚΚΕ αποφάσισε να το πουλήσει στο Δημόσιο προκειμένου να στεγαστεί εκεί το υπουργείο Πολιτισμού. Τιμή πώλησης: 1 δισεκατομμύριο 170 εκατομμύρια δραχμές!!!! «Κόκκινες μπίζνες» επί κυβερνήσεων ΝΔ.

5) Χέρι-χέρι ΝΔ και ΚΚΕ στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής: Η εγκληματική οργάνωση των ΚΚΕδων που έχει ανοιχτές δεκάδες δικογραφίες για σωρεία εγκλημάτων, ήταν το μακρύ χέρι της χούντας Σαμαρά στην δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Γνωστή η υπόθεση του Περάματος όπου οι απλές σωματικές βλάβες βαπτίστηκαν απόπειρες ανθρωποκτονίας και οι τραμπούκοι-συμμορίτες (και ψευδομάρτυρες) του ΠΑΜΕ μετονομάστηκαν σε αθώες κορασίδες.

6) Τα θαλασσοδάνεια του ΚΚΕ, το πόρισμα Καλούδη και η τροπολογία Σαμαρά: Τον Μάρτιο του 2014 ο εισαγγελέας Καλούδης με το πόρισμά του για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων έστελνε στον ανακριτή τους οικονομικούς διευθυντές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ. Λίγες μέρες αργότερα ο Σαμαράς και η ΝΔ πέρασαν την πιο άθλια τροπολογία των τελευταίων ετών και απάλλαξαν παράνομα τους ΚΚΕδες από τις ποινικές τους ευθύνες που θα τους έστελναν φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...