Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Σκηνικό τσίρκου η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία: Πάγκαλος και Τατσόπουλος στο πλευρό του Μητσοτάκη!

Σκηνικό τσίρκου η ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία: Πάγκαλος και Τατσόπουλος στο πλευρό του Μητσοτάκη!
Τα... καλύτερα στελέχη φαίνεται πως έχει αρχίσει και μαζεύει γύρω του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Βεβαίως δεν γνωρίζουμε αν ο σχεδιασμός του είναι για κόμμα ή για τσίρκο, όπως φαίνεται από το στελεχιακό δυναμικό του, όμως σίγουρα κάνει τις κινήσεις του.
Έτσι μετά τον Ρουβά, τον Πρετεντέρη, τον Μπογδάνο και τον «ματάκια γιατρό», ήρθε και η ώρα του... πολύ Θεόδωρου Πάγκαλου και του Τατσόπουλου να ανέβουν στο «καράβι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, με μόνο κίνδυνο να γείρει το «καράβι» μέχρι ο Πάγκαλος να μεταφερθεί στο κέντρο.
Συγκεκριμένα, ο Πάγκαλος που τις προάλλες πέταξε μπαρούφα ολκής περί «συνεργασίας Σύριζα – Χρυσής Αυγής», τώρα βγήκε στην «Καθημερινή» και αρθρογράφησε για την ανάγκη συγκρότησης «Εθνικού Δημοκρατικού Συναγερμού» υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Από την δική του πλευρά ο... σοβαρός πολιτικός παράγοντας, Πέτρος Τατσόπουλος, δήλωσε στο "Πρώτο Θέμα" την στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν αυτός προχωρήσει σε ρήξεις.
Πρόκειται, βεβαίως, για την παλιά ιδέα του κόμματος των «ευρωπαϊστών» ή όπως ονομάστηκε αργότερα του «κόμματος του ΝΑΙ», που είχε εγκαταλειφθεί την επαύριο του δημοψηφίσματος ελέω μικρής απηχήσεως στην κοινωνία. Ουσιαστικά μιλάμε για την ένωση ΝΔ – Πασόκ – Ποτάμι – Ένωση Κεντρώων και του μισού Σύριζα σε ένα και μόνο κόμμα, με την ελπίδα άθροισης των ποσοστών, αλλά με τις στελεχάρες που ήδη αποτελούν τον πυρήνα του εγχειρήματος μάλλον οδεύουν ολοταχώς για ποσοστά που θα θυμίζουν βαρύ χειμώνα. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skhniko-tsirkou-h-pseutodejia-nea-dhmokratia-kai-o-pagkalos-sto-pleuro-tou#ixzz4NwJCUw00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...