Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

«Παρμενίων 2016»: Η Χρυσή Αυγή συνεχάρη τις αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις- Φωτορεπορτάζ

«Παρμενίων 2016»: Η Χρυσή Αυγή συνεχάρη τις αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις- Φωτορεπορτάζ

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του Κοινοβουλίου, εκπροσώπησε το Κίνημα στην τελευταία φάση της Ασκήσεως των Ενόπλων Δυνάμεων «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016». Η επιτυχής τελευταία ημέρα της Ασκήσεως πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ» του Νομού Έβρου, έξω από την Αλεξανδρούπολη.


Η Άσκηση προέβλεπε άμυνα και αντεπίθεση των Ελληνικών δυνάμεων με την συμμετοχή αερομεταφερόμενων μονάδων Πεζικού, επιθετικών ελικοπτέρων, μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, αρμάτων μάχης, και περιελάμβανε βολές Πυροβολικού και μαχητικών αεροσκαφών και ρουκετών ελικοπτέρων, βολές από άρματα τύπου Leo, διακομιδή τραυματιών κλπ. Όλη η φάση της Ασκήσεως, το πρωί της 7/10 πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά και χαρακτηριστική ευστοχία όλων των εμπλεκομένων δυνάμεων.


Ο κ. Παππάς είχε την ευκαιρία, αφού συνεχάρη μετά το πέρας της Ασκήσεως τους συντελεστές, υψηλόβαθμους Αξιωματικούς του Στρατού και της Αεροπορίας, να περιηγηθεί στον χώρο της Ασκήσεως και να συνομιλήσει και να συγχαρεί τους Αξιωματικούς και Οπλίτες, μόνιμους και κληρωτούς, που συμμετείχαν στην Άσκηση.
Είχε δε την ευκαιρία να τονίσει προς άπαντες την εμπιστοσύνη της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που αποτελούν για το εθνικιστικό κίνημα πυλώνα της εθνικής ζωής και οι οποίες πέραν της οικονομικής δυσπραγίας βάλλονται και σε ηθικό επίπεδο από την μαρξιστογενή μνημονιακή κυβέρνηση. Το αμέριστο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για το στρατευμένο τμήμα του Έθνους, τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Μόνιμους και Κληρωτούς, είναι γνωστό και έμπρακτο με τις συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του Κινήματος στο Ελληνικό κοινοβούλιο.


Ο Λαός μαζί με τον Στρατό είναι η εγγύηση της ασφάλειας και του μέλλοντος της χώρας υπό μία εθνική ηγεσία με άξονα την Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ένα από τα συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής είναι το σύνθημα: «ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ».

Περισσότερες φωτογραφίες:


 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parmeniwn-2016-h-chrush-augh-sunecharh-tis-ajiomaches-enoples-dunameis-fwto#ixzz4MUNhfWnp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...