Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ολονύχτια «μάχη» μεταξύ λαθρομεταναστών στο hotspot της Μόριας: 40 από τους εμπλεκόμενους διέφυγαν στα γύρω χωράφια

Ολονύχτια «μάχη» μεταξύ λαθρομεταναστών στο hotspot της Μόριας: 40 από τους εμπλεκόμενους διέφυγαν στα γύρω χωράφια
Άγριες συγκρούσεις σημειώθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης νύχτας στο hotspot της Μόριας, ανάμεσα σε εθνικές ομάδες λαθρομεταναστών.
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα, από τον χώρο κράτησης των λαθρομεταναστών. Όπως καταγγέλλεται, λαθρομετανάστες από τη Συρία δέχθηκαν επίθεση Αφγανούς, που με τη σειρά τους υποστηρίζουν πως εκβιάζονται από άλλες πολυπληθέστερες εθνικές ομάδες όπως οι Ιρακινοί.
Κατά τις συγκρούσεις, στη διάρκεια των οποίων έσπασαν οι πόρτες του χώρου κράτησης των ανηλίκων και διαλύθηκε ένας οικίσκος-κοντέινερ, τραυματίσθηκαν πολλά παιδιά, πέντε από τα οποία διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.
Περίπου 40 διέφυγαν στα γύρω κτήματα, ακόμα και στην πόλη της Μυτιλήνης, και η Αστυνομία όλη νύχτα προσπαθούσε να τους βρει.
Περίπου στις 4 τα χαράματα, έπειτα από επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ, η τάξη αποκαταστάθηκε, αλλά η ασφάλεια των Ελλήνων ακόμα επαπειλείται, αφού οι έρευνες για τους 40 λαθρομετανάστες που διέφυγαν ακόμα δεν έχουν αποδώσει καρπούς.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/olonuchtia-machh-metaju-lathrometanastwn-sto-hotspot-ths-morias-40-apo-tous#ixzz4JN11C1G8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...