Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η κατάργηση της πρωινής προσευχής και της έπαρσης της Σημαίας στα ελληνικά σχολεία».

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ:
1)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Η κατάργηση της πρωινής προσευχής και της έπαρσης της Σημαίας  στα ελληνικά σχολεία».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εξέδωσε εγκύκλιο από την οποία διαπιστώνεται ότι έχει αφαιρεθεί κάθε αναφορά στην πρωινή προσευχή των μαθητών και φυσικά στην έπαρση της Σημαίας μας. Αντιλαμβάνεται και ο πλέον ανυποψίαστος Έλληνας πολίτης, την  σκοπούμενη απεθνοποίηση που προωθεί ανερυθρίαστα ο υπουργός παιδείας. Μια παράδοση αιώνα, από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους θα εξαφανιστεί ελέω εντολών που λαμβάνουν οι ακόλουθοι της νέας τάξης πραγμάτων, η οποία δυστυχώς καταδυναστεύει την πατρίδα μας και την Ευρώπη  γενικότερα.
Ο υπουργός παιδείας στα πλαίσια της νεωτερίστικης καταστροφικής για το Έθνος και τους Έλληνες, αντίληψής του, προσπαθεί με ύπουλο και άνανδρο τρόπο να διαμορφώσει το νέο εκπαιδευτικό μοντέλο που ευαγγελίζονται οι ιδεολογικοί ομόσταυλοί του.
Θεωρούμε άκρως απαραίτητο να παραμείνουν ενεργές οι παραδόσεις στα σχολεία μας και δη όταν πρόκειται για αυτές που εκφράζουν τα βασικά ιδεώδη του Έθνους μας.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1)Είναι στις άμεσες προθέσεις του υπουργείου να προβεί στην έκδοση συμπληρωματικής διευκρινιστικής εγκυκλίου σχετικά με το αναφερόμενο θέμα;

2)Από πού προκύπτει  η ριζοσπαστική ανατρεπτική διάθεση του υπουργείου να αλώσει τις συνειδήσεις των παιδιών μας και πώς νομιμοποιείται να πράττει κατά τον αυτόν τρόπο ;
  
Αθήνα,  05/09/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...